Lovitura de teatru! Zavo, asaltata cu mesaje amoroase de fostul logodnic al Andei Adam! Tira jr a scos la bataie toate "armele" ca sa o cucereasca pe diva!

Oana Zavoranu are lipici la barbati mai abitir ca niciodata! Frumoasa femeie este disputata de doi tinerei care mor dupa ea, iar mai nou, acestia au un adversar pe masura… Tira jr!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereZavo, dorita din nou de TiraDe mai bine de o luna pentru inima  lui Zavo se lupta Costin si Alex, doi tineri care se jura ca o iubesc pe vedeta si ar face orice pentru a o avea in viata lor pentru totdeauna! In plus, de cateva zile, in peisaj a revenit si Razvan, fostul iubit al brunetei, care are un loc special in inima Oanei.

Iar ca tacamul sa fie complet, pe lista reprezentantilor sexului tare care se lupta sa ii intre in gratii Zavorancei a aparut si… Catalin Tira. Surse din preajma fotbalistului sustin ca acestuia i s-au aprins din nou calcaiele dupa diva, la fel ca si la inceputul anului, cand o asalta cu mesaje. De altfel, in primavara, Oana a si recunoscut, la o emisiune, ca tinea legatura cu Tira jr, care pe atunci evolua in Olanda, dar habar n-avea ca el are o legatura cu Anda Adam. “El mi-a dat mesaje, eu am vazut ca e un tip misto. Am vorbit destul cu el, saptamani intregi. Eu cand o comit, o comit. Am flirtat amandoi, de ce sa mint. Eu nu stiam ca el este iubitul Andei!", a spus vedeta la vremea respectiva.

fara descriereFotbalistul i-a mai trimis mesaje Oanei pe vremea cand era cu Anda AdamDaca in primavara nu s-a concretizat nimic, acum, nu este exclus ca lucrurile sa stea altfel, mai ales ca jucatorul  evolueaza in tara. “Catalin nu a uitat-o niciodata pe Oana si stim ca a inceput sa faca iarasi pressing la ea! Ii trimite multe mesaje si spera ca Zavoranca sa cedeze si, de ce nu, sa aiba o legatura frumoasa cu el! S-ar potrivi perfect”, au spus apropiati de-ai lui Tira jr.

In ceea ce o priveste pe Oana Zavoranu, se pare ca ea este o reduta greu de cucerit si Catalin trebuie sa isi puna la bataie toate tehnicile de sedus pentru a reusi sa o impresioneze pe frumoasa femeie!

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate