Lovitură decisivă pentru Irinel Columbeanu! A fost dat afară din casa în care stătea cu chirie, din cauza datoriilor

Irinel Columbeanu este doborât. Fostul soț al Monicăi Gabor o duce din ce în ce mai greu din punct de vedere financiar. Lovitura care a umplut paharul afaceristului.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Lovitură decisivă pentru Irinel Columbeanu!  A fost dat afară din casă, din cauza datoriilor


In articol:

Irinel Columbeanu o duce din ce în ce mai greu din punct de vedere financiar. Fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns la fundul sacului, după ce și-a pierdut vila din Izvorani și a fost nevoit să se mute într-un apartament cu două camere din centrul Cosmopolis. Acum, a fost evacuat și din apartamentul respectiv, din cauza datoriilor uriașe la întreținere. Se pare că fostul milionar este îngropat în datorii.

Irinel Columbeanu a primit lovitura decisivă

Mai exact, Columbeanu a fost condamnat de curând la executare silită de către judecători pentru recuperarea unei sume în valoare de 3 milioane de euro, acesta fiind și motivul pentru care a fost obligat să se mute din luxosul cartier Cosmopolis, într-un alt apartament cu două camere din Colentina, acolo unde trăiește alături de iubita lui. Mai mult decât atât, judecătorii i-au respins contestația la executarea silită decisă în dosarul de 3 milioane de dolari .

Citeste si: Connect-R o acuză pe Mira de rasism! Replici dure după roast-ul acid al artistei: „Suntem șmecheri rău..”

Citeste si: Delia Matache nu poate să rămână însărcinată? Mama artistei a dat din casă: „Delia nu poate. Încearcă tratamente...”

Citeste si: Cu cine s-a iubit Andra înainte de Cătălin Măruță? E un artist celebru din România. Vedeta a suferit mult după despărțire

„Cu privire la presupusul caracter nedatorat al sumelor supuse executării silite, instanța constată că aceste aspecte au fost deja tranșate definitiv în cadrul dosarelor asociate aflate pe rolul Tribunalului București și Tribunalului Ilfov, care privesc procedura de insolvență a contestatorului.

Orice alte aspecte care privesc natura și cuantumul sumelor datorate de contestator trebuie supuse analizei instanței competente a soluționa incidentele ce decurg din starea de insolvență a contestatorului. În concluzie, față de toate argumentele de fapt și de drept expuse anterior, instanța urmează să respingă, în rest, ca neîntemeiată, contestația la executare formulată de contestator“, au pronunțat magistrații.

Lovitură decisivă pentru Irinel Columbeanu!  A fost dat afară din casă, din cauza datoriilor

Columbeanu se află în insolvență

Potrivit deciziei, Columbeanu se află în insolvență, astfel că executarea silită a acestuia a fost suspendată.

„În motivare, contestatoarea a arătat că, în acest moment, dosarul de executare nr. 836/2012 este suspendat ca urmare a situației juridice a debitorului principal, care în prezent se află în procedura generală de insolvență, iar conform art. 75 alin. 1 din legea nr. 85/2014 de la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acțiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanțelor asupra averii debitorului. Față de această împrejurare, apreciază că nu poate fi executat silit nici garantul ipotecar”, potrivit unor pasaje din dosarul de 3 milioane de dolari.

Cererea de respingerea a acțiunii băncii care îl reclamă pe omul de afaceri a fost considerată ca fiind neîntemeiată.

“Cu privire la presupusul caracter nedatorat al sumelor supuse executării silite, instanța constată că aceste aspecte au fost deja tranșate definitiv în cadrul dosarelor asociate aflate pe rolul Tribunalului București și Tribunalului Ilfov, care privesc procedura de insolvență a contestatorului. Orice alte aspecte care privesc natura și cuantumul sumelor datorate de contestator trebuie supuse analizei instanței competente a soluționa incidentele ce decurg din starea de insolvență a contestatorului. În concluzie, față de toate argumentele de fapt și de drept expuse anterior, instanța urmează să respingă, în rest, ca neîntemeiată, contestația la executare formulată de contestator”, se mai arată în dosar.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate