Lovitură devastatoare pentru George Burcea! Fostul soț al Andreei Bălan e la pământ cu banii!

George Burcea e la pământ cu banii, firma actorului bifând rezultate negative în 2019.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

George Burcea e la pământ cu banii, conform ultimelor rezultate de la Ministerul de Finanțe. Actorul şi-a înfiinţat o firmă pe 30 ianuarie 2018, specializată în „activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune”. El a dezvăluit, în mai multe ocazii, că este implicat în diverse proiecte în domeniu, pe lângă apariţiile în reclame şi în câteva piese de teatru. (vezi cu ce femeie a fost surprins George Burcea)

Citeste si: Prima reactie a lui George Burcea dupa ce s-a aflat ca Andreea Balan are un nou iubit

Citeste si: Scandal în showbiz! S-a aflat de ce se desparte Andreea Bălan de George Burcea: „Ce bărbat ești tu dacă îți...”

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Andreea Bălan, surpriză uriașă la prima oră a zilei! Cine a venit în vizită: „Aoleu, aoleu”

Firma lui Burcea, Goldstone Films SRL, are sediul social chiar în vila în care a locuit cu Andreea Bălan. În primul an de activitate, societatea comercială a înregistrat un profit net de 23.544 de lei (aproximativ 5.000 de euro), la o cifră de afaceri de 73.803 lei. Cum firma a activat 11 luni în 2018, reiese că aceasta a produs, în medie, aproximativ 450 de euro pe lună.

George Burcea e la pământ cu banii. A pierdut peste 22.000 de lei în 2019

La finalul lui 2018, datoriile firmei erau infime, de 954 de lei. Anul 2019 nu a mai fost la fel de bun. Astfel, Goldstone Films SRL a bifat o pierdere de 22.619 lei, iar restanțele de la finalul lui 2019 au ajuns la 8.522 de lei, de 9 ori mai mari decât datoriile de la sfârșitul lui 2018. Spre deosebire de Burcea, Andreea Bălan s-a descurcat în afaceri în 2019.

WOWbiz.ro a relatat recent că perima firmă a cântăreței, „Andreea Bălan SRL”, înfiinţată în 2007, a bifat un profit net de 133.499 de lei, conform datelor de la Ministerul de Finanțe. Cealaltă firmă a ei, înființată în 2017, Ella Maya Music SRL, denumită după prima sa fiică, a înregistrat un profit net de 17.855 lei.

George Burcea e la pământ cu banii. Andreea Bălan a avut probleme cu Fiscul

Astfel, cele două societăți comerciale i-au adus Andreei un câștig net de 151.354 de lei, adică de aproximativ 30.000 de euro. În 2018, „Andreea Bălan SRL” a înregistrat un profit de 96.706 lei, iar Ella Maya Music SRL de doar 3.458 de lei, totalul fiind de 100.164 de lei, cu 50%  mai mic decât cel ce avea să fie bifat în 2019.

WOWbiz.ro a relatat că Andreea a avut probleme cu ”Andreea Bălan SRL” în 2017, când a decis să-și mute firma din Ploiești în Ilfov, acolo unde locuiește în prezent. SC Andreea Bălan SRL a acumulat datorii la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, iar cântăreața s-a trezit la un moment dat cu o decizie de executare silită din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andreea Bălan, o nouă vacanță alături de iubitul ei! În plin divorț cu George Burcea, cântăreața e mai fericită ca niciodată!

Surpriză totală în căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea. Se întâmplă la 6 luni de la despărțire: „Lucrurile încep să se așeze”

Bani în plus pentru aceste Case de Pensii! Cine va primi sume suplimentare și de ce

Răspunsul incredibil dat de George Burcea atunci când a fost întrebat de ce s-a despărțit de Andreea Bălan: „Pentru tine...de ce nu recunoști?”

Imagini de senzație cu Andreea Bălan! Ce face vedeta pentru fiica ei, Ella! I-a șocat pe toți din magazin VIDEO EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies