Lovitură devastatoare pentru George Burcea! Fostul soț al Andreei Bălan e la pământ cu banii!

George Burcea e la pământ cu banii, firma actorului bifând rezultate negative în 2019.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

George Burcea e la pământ cu banii, conform ultimelor rezultate de la Ministerul de Finanțe. Actorul şi-a înfiinţat o firmă pe 30 ianuarie 2018, specializată în „activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune”.

El a dezvăluit, în mai multe ocazii, că este implicat în diverse proiecte în domeniu, pe lângă apariţiile în reclame şi în câteva piese de teatru.( vezi cu ce femeie a fost surprins George Burcea)

Citeste si: Prima reactie a lui George Burcea dupa ce s-a aflat ca Andreea Balan are un nou iubit

Citeste si: Scandal în showbiz! S-a aflat de ce se desparte Andreea Bălan de George Burcea: „Ce bărbat ești tu dacă îți...”

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Citeste si: Andreea Bălan, surpriză uriașă la prima oră a zilei! Cine a venit în vizită: „Aoleu, aoleu”

Firma lui Burcea, Goldstone Films SRL, are sediul social chiar în vila în care a locuit cu Andreea Bălan. În primul an de activitate, societatea comercială a înregistrat un profit net de 23.544 de lei (aproximativ 5.000 de euro), la o cifră de afaceri de 73.803

lei. Cum firma a activat 11 luni în 2018, reiese că aceasta a produs, în medie, aproximativ 450 de euro pe lună.

George Burcea e la pământ cu banii. A pierdut peste 22.000 de lei în 2019

La finalul lui 2018, datoriile firmei erau infime, de 954 de lei. Anul 2019 nu a mai fost la fel de bun. Astfel, Goldstone Films SRL a bifat o pierdere de 22.619

lei, iar restanțele de la finalul lui 2019 au ajuns la 8.522 de lei, de 9 ori mai mari decât datoriile de la sfârșitul lui 2018. Spre deosebire de Burcea, Andreea Bălan s-a descurcat în afaceri în 2019.

WOWbiz.ro a relatat recent că perima firmă a cântăreței, „Andreea Bălan SRL”, înfiinţată în 2007, a bifat un profit net de 133.499 de lei, conform datelor de la Ministerul de Finanțe.

Cealaltă firmă a ei, înființată în 2017, Ella Maya Music SRL, denumită după prima sa fiică, a înregistrat un profit net de 17.855 lei.

George Burcea e la pământ cu banii. Andreea Bălan a avut probleme cu Fiscul

Astfel, cele două societăți comerciale i-au adus Andreei un câștig net de 151.354 de lei, adică de aproximativ 30.000 de euro. În 2018, „Andreea Bălan SRL” a înregistrat un profit de 96.706 lei, iar Ella Maya Music SRL de doar 3.458 de lei, totalul fiind de 100.164 de lei, cu 50%  mai mic decât cel ce avea să fie bifat în 2019.

WOWbiz.ro a relatat că Andreea a avut probleme cu ”Andreea Bălan SRL” în 2017, când a decis să-și mute firma din Ploiești în Ilfov, acolo unde locuiește în prezent. SC Andreea Bălan SRL a acumulat datorii la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, iar cântăreața s-a trezit la un moment dat cu o decizie de executare silită din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bălan, o nouă vacanță alături de iubitul ei! În plin divorț cu George Burcea, cântăreața e mai fericită ca niciodată!

Surpriză totală în căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea. Se întâmplă la 6 luni de la despărțire: „Lucrurile încep să se așeze”

Răspunsul incredibil dat de George Burcea atunci când a fost întrebat de ce s-a despărțit de Andreea Bălan: „Pentru tine...de ce nu recunoști?”

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies