Lovitura dupa Lovitura pentru Marius Dragomir! A facut un infarct iar copiii nu il mai recunosc ca tata!

Au trecut timpurile in care Marius Dragomir si sotia lui, Nadia, vindeau milioane de casete. Anii au trecut peste el, a divortat, iar cei doi copii ai lui au ramas cu fosta sa sotie.

Distribuie pe:

fara descriereSi de parca toata acestea nu ar fi fost de ajuns, supararile i-au slabit inima, iar in urma cu o luna de zile a facut un infarct. Pentru ca ambulanta nu a ajuns la timp, muschiul inimii a ramas slabit, iar acum trebuie sa urmeze un tratament.

"Nu mai am legatura cu copiii mei. Nu ma mai sunanici de ziua mea, nici de Sarbatori. Cand au avut vreun interes, m-au primit in casa. Au vrut sa fie infiati de actualul lor tata. Nu am putut sa fac asta. Nu se poate vorbi cu ei. Am suferit mult. Probabil ca peste ani si ani se vor schimba, daca voi mai fi in viata. Nici la spital nu au venit. I-a sunat logodnica mea, dar nu au vrut sa vina. Au zis ca eu nu sunt tatal lor", a spus Marius Dragomir la Pro TV.

In momentul de fata, cantaretul are o iubita de sapte ani si jumatate, insa ii este teama sa aiba copii. "Eu zic ca este iubirea mea, nu stiu daca marea iubire, timpul o va spune".

fara descriereMarius Dragomir mai are de facut o interventie pe cord, insa nu isi permite sa o plateasca, asa ca vrea sa se apuce din nou de compus piese.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate