Lovitură dură pentru Antonia și Alex Velea. Nu se pot căsători! Ce legătură are Vincenzo Castellano?

Antonia și Alex Velea nu reușesc să ajungă în fața altarului, deși își doresc să facă acest pas și sunt pregătiți pentru asta. Motivul este incredibil.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Lovitură dură pentru Antonia și Alex Velea. Nu se pot căsători! Ce legătură are Vincenzo Castellano?


In articol:

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, iar fanii lor se întreabă mereu de ce nu au făcut până acum pasul cel mare: nunta. Ei bine, se pare că ei își doresc să devină soț și soție, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. 

Antonia și Alex Velea nu se pot căsători

Concret, Velea și Antonia plănuiau să ajungă în fața altarului vara aceasta, dar din cauza situației care a lovit întreg globul, procesul de divorț al artistei de Vincenzo Castellano, fostul soț, care se desfășoară în Italia, a fost suspendat. De asemenea, a fost suspendat și procesul legat de custodia comună a fetiței pe care o au împreună, Maya, informează impact.ro.

Citeste si: Un alt nume mare din lumea muzicii s-a stins! Lucky Peterson a murit la vârsta de 55 de ani

Citeste si: Mihai Bendeac, „înghesuit” după ce a dezvăluit că a avut COVID-19

Citeste si: Viorel, erecție în preajma reporteriței! Cum a fost fotografiat! Vulpița a fost șocată de reacția lui

Citeste si: Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a anunțat că intră în politică, revoltată că se dorește autonomia Ținutului Secuiesc: „La mai bine de 4 de la moartea lui, Vadim vă stă în coastă!”

Cei doi îndrăgostiți își doreau și să își boteze copiii pe care îi au împreună, Akim și Dominic.

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta.

Lovitură dură pentru Antonia și Alex Velea. Nu se pot căsători! Ce legătură are Vincenzo Castellano?a

Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru sursa citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate