Lovitură dură pentru Ionuţ "Jaguarul". O fostă coechipieră puternică de la Exatlon 1 îl desfiinţează ca antrenor. "A ţinut cu Betty şi cu Iulian. Nu l-a suportat pe Alin" Vezi ce zice sportiva şi despre Giani Kiriţă. EXCLUSIV!

Ionuţ "Jaguarul", desfiinţat de o fostă colegă de la Exatlon 1. Uite ce a spus despre prestaţia lui ca antrenor.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea să demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani.

Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

Ei bine, după eliminarea din competiţia fenomen, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare.

fara descriere

De curând, aceasta şi-a îndeplinit visul şi a reuşit să se angajeze ca instructor de fitness, dar a renunţat pentru că nu mai avea suficient timp pentru concursurile la care voia să participe

Întrebată ce işi mai doreşte în viitorul apropiat, sportiva ne-a mărturisit că visează să fie cooptată la "Exatlon, All Stars", în cazul în care va exista un astfel de proiect.

Ionuţ "Jaguarul", desfiinţat de o fostă colegă de la Exatlon 1. "Nu are nicio treabă cu postul ăsta"

În altă ordine de idei, sportiva ne-a declarat că nu a pierdut nici măcar un minut din ultimele zile ale sezonului al doilea al Exatlon-ului. Mariana a fost convinsă că marele câştigător al competiţiei va fi războinicul Alin.

"Alin a dat dovadă de fairplay de-a lungul competiţiei. A tras cu echipa şi nu s-a plâns nici când avea dureri. Mi se pare cel mai bine pregătit concurent şi merită să câştige. 100% el va fi marele învingător. Pe locul doi îl văd pe Iulian, iar pe trei, pe Beatrice. Aşa arată clasamentul meu", a declarat Mariana pentru WOWbiz.ro chiar înainte de finală.

fara descriere

Mariana a fost atât de dezamăgită când a văzut că Alin s-a clasat pe locul al doilea încât a izbucnit în plâns.

Războinica de la Exatlon 1 nu ne-a dezvăluit doar ce crede despre cei doi finalişti ci şi părerea ei despre antrenorii celor două echipe. Fără menajamente, sportiva l-a criticat aspru pe Ionuţ, fostul ei coechipier.

fara descriere

"Pe Ionuţ nu îl reprezintă postura de antrenor. Nu are nicio treabă cu postul ăsta. El i-a susţinut pe faţă pe Betty şi pe Iulian în finală, o atitudine total eronată din punctul meu de vedere. Nu l-a suportat pe Alin. El n-ar fi trebuit să facă diferenţa între concurenţii din echipa lui. O mare greşeală. Lui Giani în schimb îi zic "felicitări". Nu a făcut discriminări, s-a purtat la fel cu toţi şi a încercat să-i motiveze. Jos pălăria în faţa lui. E adevărat că a fost mai dur, dar, totuşi, Exatlon-ul e o competiţie grea, nu un joc de şotron.", a declarat Mariana pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate