Lovitură dură pentru iubitul Elenei Udrea! Peste câteva zile, Adrian Alexandrov va ajunge în fața judecătorilor!

Adrian Alexandrov va ajunge în fața judecătorilor după ce a fost sancționat de Poliție.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Adrian Alexandrov va ajunge în fața judecătorilor după ce, la începutul anului 2020, a fost sancționat de Poliție pe raza județului Giurgiu, în timp ce se afla la volan.

Iubitul Elenei Udrea a contestat sancțiunea în instanță, pe 14 februarie 2020, la Judecătoria Giurgiu. Obiectul dosarului este plângere contravențională, primul termen al procesului fiind  stabilit pe 13 iulie 2020. La baza formulării unei plângeri contravenționale împotriva unui proces-verbal de aplicare a unei sancțiuni contravenționale se regăsesc prevederile OG 2/2001,  această ordonanță fiind sediul materiei în domeniul plângerilor contravenționale, se csrie pe site-urile specializate.

Citeste si: Elena Udrea de mana cu iubitul ei. Prima aparitie publica de la intoarcerea din Costa Rica

Citeste si: Elena Udrea și Adrian Alexandrov au ieșit din izolare de la vila din Corbeanca pentru a-și duce câinele să facă baie în lacul Snagov! FOTO

Citeste si: Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România...- bzi.ro

Citeste si: Apariție fabuloasă la botezul fetiței Elenei Udrea! Cine e femeia care a atras toate privirile

Astfel, la momentul opririi în trafic și aplicării sancțiunii contravenționale de către organele de poliție, puteți fie să semnați de luare la cunoștință procesul-verbal (cu posibilitatea menționării că aveți obiecțiuni la acesta), fie să nu semnați procesul verbal, caz în care acesta urmează să fie transmis prin poștă. În acest ultim caz este obligatoriu ca, lipsa semnăturii contravenientului de pe procesul verbal să fie complinită cu semnatura unui martor.( vezi filmarea incredibilă din curtea vilei lui Adrian Alexandrov)

Adrian Alexandrov va ajunge în fața judecătorilor. Trebuie să demonstreze nulitatea procesului verbal

Lipsa menţiunilor privind numele, prenumele şi calitatea agentului constatator, numele şi prenumele contravenientului, iar în cazul persoanei juridice lipsa denumirii şi a sediului acesteia, a faptei săvârşite şi a datei comiterii acesteia sau a semnăturii agentului constatator atrage nulitatea procesului-verbal. Nulitatea se constată şi din oficiu. Astfel, Alexandrov contestă un detaliu din procesul-verbal, dorind să dovedească nulitatea acestuia.

WOWbiz.ro a dezvăluit că logodnicul Elenei Udrea este asociat unic al firmei "SC General Concept Activ SRL", care are ca obiect de activitate portalurile web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor de internet şi activităţi conexe. Pe 1 august 2018, firma lui Alexandrov a dat în judecată două persoane fizice care figurau ca „debitori” în procesul de „ordonanţă de plată” derulat la Judecătoria Sectorului 1.

Adrian Alexandrov va ajunge în fața judecătorilor. Firma lui a fost notificată de ANAF

"SC General Concept Activ SRL" figura drept creditor, considerând că avea de recuperat nişte bani. Pe 20 septembrie 2018, judecătorii au amânat pronunţarea unei hotărâri. Aceasta a venit pe 5 octombrie 2018 şi a fost defavorabilă firmei lui Alexandrov.  “Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei de plată. Respinge ca neîntemeiată cererea creditoarei de obligare a debitoarei la plata cheltuielilor de judecată. Respinge ca neîntemeiată cererea debitoarei de obligare a creditoarei la plata onorariului avocaţial. Cu drept de a formula cerere în anulare în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea şi motivele de anulare se depun la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”,  se arată în hotărârea judecătorilor

Pe 16 august 2017, "SC General Concept Activ SRL", care are ca sediu social vila lui Alexandrov din Corbeanca, a primit de la ANAF o „notificare de declarare în inactivitate”.  Un contribuabil poate fi declarat inactiv fiscal dacă, timp de 6 luni, nu şi-a îndeplinit obligaţiile de depunere a declaraţiilor fiscale, dacă se sustrage controalelor efectuate de organul fiscal central prin declararea unor date de identificare a domiciliului fiscal care nu permit organului fiscal identificarea acestuia sau dacă organul fiscal central constată că nu funcţionează la domiciliul fiscal declarat.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Senzații tari și haine scumpe - Elena Udrea, cu iubitul, fiica și mama la pădure

Cum a apărut Elena Udrea în public! Detaliul pe care puțini l-au observat. În trecut, nu ar fi făcut niciodată așa ceva

Elena Udrea, din nou la tribunal! Ce a fost nevoită să facă ca să intre în sala de judecată?

Horoscopul lunii Octombrie pentru toate zodiile

Anunțul momentului pentru cei care stau la bloc! Decizia luată chiar acum. Milioane de oameni sunt vizați

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

Ioniță de la Clejani, lacrimi amare după ce a aflat că Viorica este bolnavă. „Ea e universul meu și al copiilor mei”

FOTO | Simona Halep, așa cum nu ați mai văzut-o! Poze incendiare din luna de miere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies