Lovitura dura pentru Madalina Ghenea! Ce declaratie a dat Gabriel Garko, celebrul actor italian cu care ea a prezentat Festivalul Sanremo

La conferinta de presa la care Garko a fost prezentat drept guest star-ul de la Cerbul de aur, acesta a dezvaluit ce romanca importanta cunoaste cu adevarat

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Considerata de multi cea mai frumoasa femeie din Romania, Madalina Ghenea nu a dat iama insa in inimile tuturor barbatilor cu care s-a intersectat.

Desi a fost muza lui Di Caprio, Gerard Buttler sau Philip Plein, actrita nu pare ca l-a impresionat pe Gabriel Garko, actorul italian din serialul "Onoare si respect", cu care ea a prezentat Festivalul Sanremo din 2016.

O dovada in acest sens o reprezinta si declaratia surprinzatoare facuta ieri de starul italian, venit in calitate de guest star la Cerbul de Aur 2018. Intrebat de un jurnalist la conferinta de presa care este romanca pe care o cunoaste si o admira, Garko nu a stat pe ganduri si a zis franc.

" Unica romanca pe care o stiu si o admir este Maia Morgenstern! In rest, nu cunosc pe nimeni", a dezvaluit Gabriel Garko, extrem de relaxat, si fara sa ii pese ca nu a mentionat-o deloc pe Madalina Ghenea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate