Lovitură dură pentru Oana Zăvoranu! Bunurile vedetei, executate silit

Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă grea. Vedeta a pierdut un proces important.

Autor: M.B.

Oana Zăvoranu a fot acuzată că și-a trimis bunica la azi și că ulterior nu ar fi plătit costurile lunare pentru îngrijirea bătrânei. Celebra vedetă de televiziune a fost dată în judecată și a pierdut procesul.

„Tip soluție: Schimbat total. Soluția pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată. Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei sume de 15.000 lei.

Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 3067,5 lei cheltuieli de judecată, din care 1.785 lei reprezintă onorariu avocațial și 1.282,5 lei reprezintă taxă judiciară de timbru fond și apel. Cu recurs în termen de 30 de zile de la pronunțare, cererea urmând a fi depusă la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților, conform Cancan.

Lovitură dură pentru Oana Zăvoranu! Bunurile vedetei, executate silit

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Oana Zăvoranu ar fi trebuit să aibă grijă de bunică, fiind tutorele ei. Actrița ar fi abandonat-o, însă, în ciuda notificăriloe primite de la căminul de bătrâni.

”Pe de altă parte, tribunalul constată că, față de starea de fapt rezultată din probele administrate, practic, persoana pusă sub interdicție, numita Z.

Eufimia a fost abandonată de către tutorele acesteia, iar apelanta reclamantă a fost obligată să-i asigure întreținerea necesară, neavând posibilitatea legală și morală de a abandona o persoană lipsită de discernământ și cu o vârstă înaintată. În aceste condiții, tribunalul apreciază că, practic, a avut loc o reînnoire tacită a contractului de servicii sociale încheiat inițial.

Față de toate aceste considerente, apreciază că, pe de o parte, intimata pârâtă este persoana care trebuie să plătească cheltuielile ocazionate de întreținerea numitei Z.

Eufimia, fiind parte în raportul juridic stabilit între părți, iar pe de altă parte, pretențiile apelantei reclamante, din cererea de chemare în judecată, sunt întemeiate”, au menționat judecătorii, au mai menționat magistrații, conform Cancan.

Citeste si: Povestea de dragoste ascunsă dintre Oana Zăvoranu și Mircea Badea: „Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat?”

„Tip soluție: Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, astăzi, 13.02.2020. Document: Încheiere finală (dezinvestire) – 13.02.2020”, au hotărât magistrații la începutul acestui an.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andrei Duban a fost părăsit de iubita cu care dorea să se logodească! Ulterior, Raluca i-a făcut cunoştinţă cu Graţiela, care i-a devenit soţie! DEZVĂLUIRI

Fosta soţie a lui Mihai Mitoşeru, împiedicată de greva magistraţilor să câştige procesul cu miză de 50.000 de euro! Noemi se luptă în justiţie pentru banii cuveniţi tatălui ei!

Pepe a făcut show în club, de față cu Raluca, soția lui! Ce au sărbătorit

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

AUR face anunţul serii! Cutremur pe scena politică. Jaf de milioane de euro

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies