Vedete

Lovitura neasteptata pentru Monica Gabor! A fost data in judecata! Logodnica lui Mr. Pink se va intoarce in tara pentru ca s-a trezit cu un proces pe cap la Tribunalul Bucuresti! Vezi aici despre ce este vorba EXCLUSIV

Monica Gabor are necazuri in instanta cu una dintre firmele pe care le detine.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Cand a ales sa se stabileasca in Los Angeles, acasa la logodnicul ei, Mr. PInk, Monica Gabor si-a dizolvat mai toate firmele din Romania, prin intermediul carora isi desfasura activitatile din domeniul televiziunii. Acum patru ani, in 2013, firma SC Monica Gabor SRL intrase si ea in lichidare, avand la acel moment o datorie la bugetul de stat de 7329 de lei. Deschisa in 2006, respectiva firma a Monicai a fost pe pierdere mica in 2008 si 2009, cu sume de cateva sute de lei anual, dupa care in documentele oficiale nu au mai fost inregistrate rezultate.

Tocmai de aceea, surprinde procesul intentat de cativa oameni de afaceri straini, care solicita in acest moment radierea firmei Monicai, printr-un proces demarat luna trecuta la Tribunalul Bucuresti! Pe langa SC Monica Gabor Media SRL, in calitate de parat mai apare in cauza si Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, urmatorul termen fiind fixat de instanta pentru 24 octombrie, dupa ce pe 12 septembrie s-a amanat totul din lipsa de procedura. 

Vezi aici ce declaratii neasteptate a facut Monica Gabor la ultima venire in Romania! 

Galerie foto 
Setări confidențialitate