Lovitură pentru Andreea Bălan! George Burcea continuă mesajele dure din mediul online: „Iubire, pentru tine aș...”

Despărțirea Andreei Bălan de George Burcea a fost presărată cu multe scandaluri. recent, în atenția oamenilor este noua relație a cântăreței.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

George Burcea continuă mesajele dure din mediul online: Pentru tine...


In articol:

George Burcea continuă mesajele dure din mediul online: Pentru tine... George Burcea a transmis mai multe mesaje cu subînțeles pe pagina sa de Instagram, de la oficializarea relației fostei sale soții cu Tiberiu Argint. Recent, George Burcea a postat o fotografie de pe platourile de filmare, în timp ce ține un pistol la tâmplă, care face parte din scenariu. În descrierea fotografiei, George Burcea a scris: „Filmul, dragostea mea”.

O fană a reacționat imediat la fotografie și i-a făcut observație actorului că mereu postează fotografii cu diferite obiecte periculoase, motiv pentru care Andreea Bălan i-a dat block pe Instagram de pe contul uneia dintre fetițe. George Burcea i-a răspuns fanei, printr-un mesaj destul de contorversat: „Iubire, pentru tine aş spune multe, dar nu mă lasă inima”.

George Burcea continuă mesajele dure din mediul online: Pentru tine...

George Burcea, reacție după ce Andreea Bălan și-a oficializat relația! Mesaj ironic din partea fostului soț al artistei

După ce a lăsat să treacă un timp de la aflarea veștii că fosta soția și-a oficializat relația, George Burcea a avut prima reacție, în mediul online.Comentariul actorului a fost ușor ironic. Nici urmăritorii actorului nu au trecut cu vederea această veste, au venit și au reacționat imediat.

Citeste si: Andreea Bălan a gafat-o rău de tot în văzul tuturor! Ce au observat internauții. Critici dure la adresa ei

Citeste si: George Burcea, mesaj devastator! A fost diagnosticată cu cancer. Apel disperat

Citeste si: Andreea Bălan nu se mai ascunde! A spus lucrurilor pe nume, după ce s-a aflat de noul iubit: „Dacă ești fericită după divorț...”

„Din păcate ți-a luat altcineva locul, mult mai simpaticuț ca tine”, a fost un comentariu primit de o urmăritoare.

Actorul a venit imediat cu o replică pentru internaută: „Csf (n.r. ce să fac)... eu prost ;))))”.

Comentariile răutăcioase nu s-au terminat aici. Într-unul dintre comentarii, George este criticat dur de un fan, care susține că „Andreea e o femeie prea finuță să stea cu un arogant și needucat”. În schimb, George Burcea nu s-a lăsat afectat de comentariul primit și chiar a răspuns în aceeași notă. Actorul a fost din nou ironic. (Citeste si: George Burcea iubeşte din nou?! Actorul, surprins în ipostaze tandre cu o blondă)

Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate