Lovitura pentru Catalina Ponor! Ce facea fostul ei logodnic, Tommy Ramos, in timp ce ea castiga medalia de aur la barna

Catalina Ponor si gimnastul portorican Tommy Ramos s-au iubit mai bine de trei ani si au existat chiar mai multe zvonuri privind casatoria celor doi sportivi. Si totusi, la finalul lui 2015, brusc relatia s-a rupt, chiar cand se spunea ca gimnasta romanca se pregatea de nunta.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

La scurt timp dupa despartirea de romanca, Ramos s-a afisat cu o alta sportiva. Actuala iubita a gimnastului este capitanul echipei de volei a statului Puerto Rico, Vilmarie Mojica.

Tommy traieste o frumoasa poveste de dragoste cu voleibalista de care este tare mandru. De altfel, chiar cu putin timp inainte ca gimnasta romanca sa obtina medalia de aur la barna la Campionatele Europene, Tommy a postat pe pagina sa de socializare un articol dintr-un ziar in care Vilmarie Mojica este considerata “regina voleiului” national. Comentariul fostului iubit al Catalinei Ponor este ca “ Ea este regina mea mai intai si …apoi regina voleiului”

De cand s-a despartit de Tommy Ramos, Catalina Ponor a declarat de cate ori a fost intrebata ca nu are iubit si ca se concentreaza pe iubirea ei - gimnastica. 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: