Lovitură pentru fiul lui Liviu Dragnea şi soţia acestuia! Valentin şi Gina au pierdut procesul cu fiul lui Ion Caramitru! Au fost obligaţi să plătească cheltuielile de judecată!

Lovitură cruntă pentru fiul lui Liviu Dragnea şi soţia acestuia, după procesul cu Ştefan Caramitru.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Lovitură cruntă pentru fiul lui Liviu Dragnea şi soţia acestuia, după un proces care a debutat acum un an. În septembrie 2018, Valentin Dragnea şi soţia acestuia, Gina Alexandra, au depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 în care au reclamat că au fost agresaţi verbal pe stradă de Ştefan Caramitru, unl din fiii actorului Ion Caramitru. Ştefan Caramitru a explicat la acea vreme că a avut un incident minor cu Valentin Dragnea, cei doi locuind pe aceeaşi stradă din cartierul Cotroceni din Bucureşti. (vezi ce mesaj a trimis Irina Tănase de ziua ei, în timp ce Liviu Dragnea se află la închisoare)

Citeste si: Alexandru Cumpănașu ar fi fost dorit de Liviu Dragnea la șefia TVR! În 2015, presa îl dădea pe unchiul Alexandrei ca succesor al lui Stelian Tănase

Citeste si: Fiul lui Liviu Dragnea şi-a tras un bolid de 150.000 de euro! Esta a şasea maşină a lui Valentin!

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare din pușcărie! Liviu Dragnea și-a ras mustața! Șocant, când s-a întâmplat acest lucru și ce reacție au avut deținuții!

Lovitură cruntă pentru fiul lui Liviu Dragnea şi soţia acestuia. Cazul fusese clasat în februarie 2019

Fiul lui Ion Caramitru susţinea că a fost "persiflat" de soţia lui Valentin Dragnea, iar el le-a reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea faţă de cetăţeni. Caramitru mai spunea că i-a fost greu să nu reacţioneze la un atac verbal, mai ales după experienţa avută în noaptea de 10 august la protestul din Piaţa Victoriei. În februarie 2019, cazul a fost clasat pentru că Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a considerat că faptele nu sunt prevăzute de legea penală sau faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate