Lovitură pentru Florin Pastramă! ”S-a mândrit peste tot cu încălțările scumpe , dar toată Colentina știa că i-au fost date de pomană”

O nouă lovitură pentru Florin Pastramă, partenerul lui Brigitte Sfăt!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Florin Pastramă a primit o nouă lovitură! Partenerul lui Brigitte Sfăt a fost ”tăvălit” chiar de o persoană din anturajul lui! Uite ce a spus despre el:

  ”Florin a filmat în casa fratelui său. Dresingul din imagini este a lui Relu, nu este al lui. Nu este așa de bogat precum pretinde”, a spus un apropiat al lui Florin Pastramă.

  ”După ce a murit ”Nașul”, așa cum îi spunea Florin, el a primit o pereche de pantofi Gucci ce i-au aparținut reposatului. S-a mândrit peste tot cu încălțările scumpe , dar toată Colentina știa că i-au fost date de pomană”, a mai mărturisit acesta pentru Cancan.

  Brigitte și Pastramă și-au ales verighetele

  Surpriză uriașă! Ce părea o glumă în urmă cu două luni, acum, prinde din ce în ce mai mult contur! Brigitte Sfăt și Florin Pastramă vor ajunge, în curând, în fața altarului, și vor deveni soț și soție!

  ”Ne iubim și acest lucru nu poate să ni-l ia nimeni! Suntem fericiți și, în curnd, poate o să facem și pasul cel mare. Este, poate, una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea! Simt că trăiesc din nou”, le-a dezvăluit Brigitte apropiaților la ieșirea din Fermă.

  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate