Vedete

Lovitură pentru Gigi Becali! Familia pe care a ajutat-o de Crăciun, anul trecut, trece printr-o dramă cutremurătoare! Cei trei copii şi părinţii lor se luptă cu bolile şi cu sărăcia! EXCLUSIV

Lovitură cruntă pentru familia ajutată de Gigi Becali! Uite ce a păţit Cornel Stoian!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Cornel Stoian şi soţia lui, Lăcrămioara, nu au parte de multe bucurii în viaţă. Timpul lor se împarte între îngrijirea copilului lor paralizat în vârsta de 19 ani (n.r are tetrapareză spastică şi nu a mers niciodată), dializele femeii care sufera de insuficienţă renală, vizitele la spital ale capului familiei, bolnav de ulcer, şi teama că luna viitoare poate nu mai au bani de chirie şi vor fi alungaţi din apartamentul modest unde locuiesc.

Citeste si: Evenimentul anului în România! Gigi Becali va fi socru mic! Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii când şi cu cine se mărită fata lui cea mare şi câţi invitaţi sunt aşteptaţi la nuntă! EXCLUSIV

Sunt cinci oameni, doi adulţi şi trei copii, care trăiesc dintr-un singur salariu şi visează doar la ceva de pus în frigider şi un acoperiş deasupra capului.

Citeste si: E incredibil cum poate să vorbească Mariana de la Exatlon despre Gigi Becali. Nimeni nu a mai spus aşa ceva despre celebrul latifundiar. "Rază de lumină în ţara asta" EXCLUSIV!

Gigi Becali i-a ajutat anul trecut, cu suma de 2000 lei, pentru plata chiriei, dar banii s-au terminat repede, familia fiind din nou într-un impas financiar.
Lovitură cruntă pentru familia ajutată de Gigi Becali! "Nu mai avem cu ce să supravieţuim"

Dar nu lipsa banilor este necazul crunt care s-a abătut la începutul de an asupra acestor oameni greu încercaţi de soartă. Copilul cel mic al soţilor Stoian s-a îmbolnăvit, iar capul familiei, măcinat de oboseală, griji şi supărari, a făcut infarct.

"Copilul meu cel mic are un fel de "huruială" în piept. Trebuie să-i mai facem investigaţii, dar medicii spun că e posibil să aibă astm. Săracul de el noaptea strănută întruna şi îi curge nasul, consumă un sul de hârtie igienică. Iar organismul meu nu a mai suportat încă o lovitură...

Citeşte materialul integral pe ştirilekanald.ro

Dacă doriţi să ajutaţi familia Stoian, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de mail [email protected]

Galerie foto