Lovitură pentru Radu Mazăre! Ar fi fost mutat din Penitenciarul Rahova

Radu Mazăre ar fi fost mutat din Penitenciarul Rahova! Unde s-ar afla acum fostul edil al Constanței.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Radu Mazăre ar fi fost mutat din Penitenciarul Rahova la Poarta Albă, dar oare care este adevărul? Este o lovitură dură pentru fostul edil al Constanței, căci peste câteva zile urma să se căsătorească în Penitenciar cu Roxana Mihalache, conform Spynews.

Evenimentul este programat în perioada 8-10 iulie, însă presupusa mutare a lui Radu Mazăre la Poarta Albă ar putea deveni un obstacol pentru cei doi viitori însurăței.

Citeste si: Ilinca Vandici, goală! Ce reacție a avut curierul când a văzut-o la ușă, fără haine

Citeste si: Loredana Groza e în doliu! ”Tu ai plecat dintr-o dată fără să spui rămas bun”

Citeste si: Antonia, prinsă în timp ce făcea dragoste cu Alex Velea! Detalii incendiare

Iubita lui Radu Mazăre, primele declarații despre sarcină

Iubita lui Radu Mazăre este în culmea fericirii de când a aflat că se poate căsători cu fostul edil al Constanței, chiar dacă acesta este după gratii. Roxana Mihalache a făcut dezvăluiri despre ziua cea mare, pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Cei doi se vor cununa pe 10 iulie în incinta Penitenciarului Rahova, acolo unde fostul edil al Constanţei ispăşeşte o pedeapsă de 9 ani. Iniţial cei doi au dorit ca evenimentul să aibă loc pe data de 5 iulie când este şi ziua lui Radu Mazăre însă timpul a fost prea scurt pentru completarea dosarului.

„Nu avem meniu, nu avem nimic, o să fie pur şi simplu o căsătorie simplă, astea sunt condiţiile. Normal, o să am o rochie, dar nu o să fie nicio rochie specială. La căsătorie participă familia. Suntem nişte oameni normali, ca toţi oamenii care fac o căsătorie, atâta tot. Eu cel mai mult îmi doresc să fim împreună", a declarat Roxana Mihalache, în cadrul unei intervenții TV.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate