Lovitura pentru Red Bull! O noua bautura energizanta la Coca Cola

Grupul american Coca-Cola, cel mai mare producător mondial de băuturi răcoritoare, a anunţat joi că a preluat un pachet de 16,7% din acţiunile producătorului de băuturi energizante Monster Energy pentru 2,15 miliarde de dolari, în ideea de a profita mai bine de o piaţă în plină creştere, transmite AFP, citat de Economica.net.

Distribuie pe:

fara descriereDe asemenea, cele două companii americane vor pune la punct un parteneriat strategic în urma căruia Coca-Cola îşi va transfera operaţiunile în domeniul băuturilor energizante, care includ mărci precum Powerade, Full Throttle, Nos şi Burn, către Monster Energy. La rândul său, Monster Energy va transfera către Coca-Cola operaţiunile din domeniul băuturilor non-energizante, inclusiv Hansen's Natural Sodas, Peace Tea, Hubert's Lemonade şi Hansen's Juice Products.

Potrivit termenilor parteneriatului, Monster Energy va avea acces la reţeaua mondială de distribuţie a Coca-Cola, în timp ce acesta din urmă va deţine două locuri în consiliul director al Monster Energy.

'Investiţia noastră în Monster Energy este o modalitate eficientă de a ne creşte participaţia pe piaţa atractivă şi în creştere rapidă a băuturilor energizante', a declarat preşedintele director general de la Coca-Cola, Muhtar Kent.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate