Lovitură pentru România? Previziune neagră pentru țara noastră! Ce se întâmplă

Cercetătorii au ajuns la o concluzie neagră în ceea ce privește Planeta Pământ.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Peste 11.000 de cercetători au o previziune neagră pentru România, cât și pentru întreaga planetă! Astfel că informația s-a răspândit imediat pe rețelele de socializare, mai ales într-un grup de oameni de știință. Este vorba despre o ”suferință de nedescris din cauza crizei climatice”. În ultima perioadă, clima a suferit schimbări majore, astfel că perioadele de secetă s-au prelungit, temperaturile cresc în timpul rece și scad în timpul cald.

Citeste si: Târgu Mureș: O judecătoare a încercat să se sinucidă și și-a tăiat gâtul

Citeste si: Prima imagine cu Luiza Melencu, după ce ar fi fost găsită în Italia

Citeste si: Accident cu patru mașini pe A3! O fetiță de zece ani este implicată

„Declarăm clar și fără niciun dubiu că planeta Pământ se confruntă cu o urgență climatică. Pentru a ne asigura că vom avea un viitor sustenabil, trebuie să schimbăm modul în care trăim. Avem nevoie de transformări majore în modul de funcționare a societății noastre globale și felul în care noi interacționăm cu ecosistemele din jurul nostru", au spus cercetătorii.

„Criza climatică a început și accelerează cu o rapiditate mai mare decât cea preconizată. Criza în care ne aflăm este mult mai severă decât am anticipat inițial, ecosistemele și soarta omenirii sunt grav amenințate", au continuat cercetătorii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate