Lovitura primită astăzi de Nuţu Cămătaru! Rudele interlopului, în stare de şoc

Magistraţii Tribunalului Prahova i-au dat o lovitură dură astăzi lui Ion Balint, cunoscut ca Nuţu Cămătaru.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Vestea este devastatoare pentru Nuţu Cămătaru, având în vedere că cererea sa de eliberare condiţionată fusese aprobată iniţial de magistraţi.

“Instanţa a admis contestaţia formulata de Parchet de pe lângă Judecătoria Ploieşti împotriva sentinţei penale nr 2330/26.10.2018 pronunţată de Judecătoria Ploieşti pe care o desfiinţează. Respinge ca nefondată propunerea Comisiei de Liberări Condiţionate din cadrul Penitenciarului Ploieşti”, se arată în soluţia instanţei.

În data de 8 octombrie 2018, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti admiteau cererea de contopire a pedepselor formulată de Ion Balint, cunoscut ca Nuţu Cămătaru.

“Dispune anularea Mandatului de executare a pedepsei închisorii (…) al Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I Penală şi a Mandatului de executare a pedepsei închisorii (…) al Judecătoriei Sector 4 Bucureşti şi emiterea unui nou mandat de executare a pedepsei închisorii pentru pedeapsa rezultantă de 5 ani şi 11 luni închisoare, la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe”, se arăta în sentinţa dată la începutul lunii octombrie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiul lui Sile Camataru si-a facut tatuaj cu chipul lui Nutu Camataru! Desenul a fost pus in dreptul inimii lui Dani!

Fiica lui Nutu Camataru si-a serbat ziua de nastere langa piscina vilei tatalui ei! Uite cat de eleganta a venit Oana la petrecere!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Anunț pentru milioane de elevi și profesori! Cum va fi realizată testarea COVID în școli? Ministerul Sănătății a spus clar

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

Istoria secretă a Rusiei. Cel mai grav dezastru naval, provocat de chimie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies