Lovitură teribilă pentru Andreea Bălan după nunta cu George Burcea! Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești nu a renunţat la procesul de executare silită şi a chemat-o din nou la Tribunal! EXCLUSIV

E clar că este o lovitură teribilă pentru Andreea Bălan după nuntă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Se poate spune că e o lovitură teribilă pentru Andreea Bălan după nuntă. Pe 19 septembrie, la câteva zile după ce s-a măritat cu George Burcea, cântăreaţa este citată la Tribunalul Prahova, după ce Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a făcut apel în procesul care se derulează de aproape doi ani. Problemele Andreei au început în 2017, când a decis să-și mute firma din Ploiești în Ilfov, acolo unde locuiește în prezent.

Citeste si: Andreea Bălan a plâns aproape pe tot parcursul nunții cu George Burcea! „Nu mi-a fost ușor deloc”

Citeste si: Andreea Antonescu, dezvăluiri exclusive despre divorț! ”Nu cred că este la fel de împăcat cu această despărțire”

Citeste si: Andreea Bălan și George Burcea au avut o nuntă de basm! Iată, însă, ce gafă uriașă a făcut una dintre prietenele cele mai bune ale artistei

Lovitură teribilă pentru Andreea Bălan după nuntă. Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești vrea să o execute silit

SC Andreea Bălan SRL a acumulat în continuare datorii la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești iar cântăreața s-a trezit la un moment dat cu o decizie de executare silită. Andreea a decis imediat să conteste în instanță executarea silită, iar judecătorii au solicitat în primă fază un raport de expertiză. În cauză, Bălan a depus o cauțiune de 2.409 lei, sumă care ulterior i-a fost restituită. (vezi câţi bani a strâns Andreea Bălan în urma nunţii)

fara descriere

Lovitură teribilă pentru Andreea Bălan după nuntă. Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a făcut apel

S-a aflat că e o lovitură teribilă pentru Andreea Bălan după nuntă. Pe 2 aprilie 2019, Judecătoria Ploieşti i-a dat câştig de cauză Andreei, în sensul în care Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești nu poate executa o sumă mai mare de 25.890 de lei (aproximativ 5.500 de euro) şi este obligat să-i plătească Andreei cheltuielile de judecată. Cu toate acestea, Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a făcut apel pe 16 mai, iar procesul s-a mutat la Tribunalul Prahova. Primul termen a fost pe 5 septembrie, când cauza a fost amânată pentru 19 septembrie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate