Lovitură teribilă pentru Monica Gabor şi Irinel Columbeanu! Au avut pierderi de 20.000 de euro

Un singur lucru îi mai lega pe cei doi, dar Fiscul a obţinut dizolvarea firmei Monicăi Columbeanu!

Autor: A.V.

Pe cei doi, Monica Gabor şi Irinel Columbeanu, îi mai lega un singur lucru, dar Fiscul a reuşit să-i ”dezlege” de tot! Fiscul a obţinut dizolvarea firmei SC Monica Columbeanu Media SRL, unde Monica deţinea 99% din acţiuni, pe când Irinel Columbeanu doar 1%. Din informaţiile oferite, firma a avut pierderi de 90.187 lei, adică aproape 20.000 de euro.

Monica Gabor trăieşte o frumoasă poveste de dragoste în Statele Unite ale Americii, alături de Mr.

Pink, de mai bine de şase ani. Chiar dacă pe degetul Monicăi a apărut un inel preţios şi scump, cei doi nu s-au căsătorit încă. Anul acesta, însă, pe data de 26 februarie, pare-se că Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 1 Bucureşti a cerut radierea unei firme pe care actuala iubită a lui Mr. Pink o deţine de peste 11 ani, scrie Cancan.

Obiectul de activitate al firmei Monicăi Gabor a fost producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune.

“Admite cererea. Soluţia pe scurt:

Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 1 în contradictoriu cu pârâta SC Monica Columbeanu Media SRL. Dispune dizolvarea societatii pârâte.

Dispune înregistrarea hotarârii în registrul comerţului, comunicarea către Ministerul Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală – Administraţia Sectorului 1 a Finanţelor Publice, publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a

IV-a, pe cheltuiala reclamantului, publicarea pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului sau pe portalul de servicii on-line al acestuia.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la data publicării hotărârii în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.

Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă.

Apelanta va depune o copie a apelului la oficiul registrului comerţului la care este înregistrată societatea a cărei dizolvare a fost pronunţată”, au decis magistraţii, conform sursei citate. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ghiorghiu, anunţ devastator! Un cutremur mare se apropie, iar un politician va muri

Tragedie în Braşov! Un copil de 10 ani s-a spânzurat pentru că nu a vrut să meargă la şcoală

Fenomenul apocaliptic care se abate asupra Europei! Avertizare meteo severă: vremea care provoacă pagube

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

AUR face anunţul serii! Cutremur pe scena politică. Jaf de milioane de euro

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies