Lovitura teribila pentru tanara care si-a pierdut o mana intr-un accident si a castigat apoi un milion de euro despagubiri de la stat! Ultima decizie a instantei a naucit-o pe Georgiana!

Dupa ce a castigat in instanta despagubiri record, de un milion de euro, Georgiana Ghegeliu a primit zilele trecute o veste foarte trista.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

In 2006, pe 26 decembrie, a doua zi de Craciun, Georgiana Elena Ghegeliu si prietenul ei sufereau un accident rutier la 34 de kilometri de Brasov, lovind parapetul cu masina, fata alegandu-se ulterior, la spital, cu bratul drept amputat! Ancheta demarata de Politia Brasov a stabilit ca Ionut Claudiu, soferul Daciei, nu se face vinovat de accident, si ca intreaga culpa apartine Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADR), care a pierdut procesul in prima instanta, fiind obligata sa-i plateasca Elenei despagubiri record, de un milion de euro! fara descriereElena Ghegeliu

Din pacate pentru tanara traumatizata, Curtea de Apel Bucuresti a decis recent sa scada dramatic cuantumul daunelor pe care urmeaza sa le primeasca Elena, stabilind un total de 200.000 de euro! Cum nici aceasta decizie nu este definitiva, putand fi atacata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, se poate estima ca Elena Ghegeliu s-ar putea trezi, la finalul procesului, cu daune simbolice platite de CNADR!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate