Lovitură teribilă pentru What's Up! Cântărețul a făcut pareză sciatică și va trebui operat de urgență

Un necaz nu vine niciodată singur iar interpretul What’s Up simte, la propriu, pe propria piele acest lucru.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

What’s Up a căzut din lac în puț! După ce, la finalul anului trecut, a ajuns în arestul poliției după ce a făcut scandal la ușa iubitei sale, cântărețul trece la un nou nivel. El a ajuns să meargă cu dificultate din cauza unor dureri lombare iar acest lucru l-a dus în cabinetul medical. Aici a aflat că suferă de o sciatică paralizantă, o afecțiune asemănătoare cu hernia de disc, care însă afectează nervul sciatic. În acest fel, durerea ”se lasă” pe picior, făcând aproape imposibilă deplasarea.

fara descriere

What’s Up a primit o veste și mai proastă din partea medicilor: el va trebui să se opereze de urgență la coloană pentru a scăpa de pareza de sciatică, după care va trebui să urmeze un program de recuperare care poate dura până la 3 luni. În această perioadă, What’s Up va trebui să evite efortul fizic și să fie foarte atent la mișcări. Acest lucru ar putea să-l afecteze destul de serios în ceea ce privește activitatea concertistică.

Citeste si: Ce se întâmplă cu What's Up? Cântărețul și-a șters tot Instagramul și a postat o imagine bizară! ”Viața începe într-o formă inconștientă și se termină tot așa”

Citeste si: What's Up a luat-o razna şi pe scenă! În timpul unui concert, cântăreţul care a ajuns la Poliţie după un scandal cu iubita i-a cerut demisia preşedintelui Traian Băsescu! VIDEO

Citeste si: Prima decizie a judecătorilor în cazul lui What's Up! Ce se întâmplă în acest moment cu interpretul recalcitrant?

What's Up: ”Am hernie de risc”

Cum What’s Up nu este genul care să stea prea mult în loc, după vizita la spital, cântărețul a mers direct la studioul lui Smiley, acolo unde pregătește câteva melodii noi. El a postat câteva imagini pe contul lui de socializare alături de șeful de la HaHaHa Production care l-a primit cu brațele deschise și l-a întrebat de ce merge șchiop. ”Am hernie de risc”, a glumit Wazzy.

fara descriere

Vestea bună a începutului de an pentru What’s Up este că s-a împăcat cu iubita lui, Alice. De fapt, cei doi nu s-au despărțit nici un moment, aceasta fiind prezentă la secția de poliție pentru a-l susține, nicidecum pentru a-i face plângere. Săptămâna trecută, cei doi au fost împreună la un concert pe care Alice l-a susținut ca violonistă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate