Lucia Bubulac si-a dus copiii in vacanta! Au ales Turcia!

Fosta sotie a lui Catalin Crisan este o mama responsabila si grijulie, care petrece foarte mult timp in compania copiilor ei.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereCatalin Crisan, Lucia Bubulac si mostenitorii lor, pe vremea cand formau o familie fericitaDesi s-a vehiculat ca exista sanse mari ca artsitul Catalin Crisan sa se impace cu fosta sa sotie, Lucia Bubulac, aceasta sustine ca nu l-a mai vazut pe tatal copiilor ei de aproape un an, comunicarea dintre ei realizandu-se telefonic sau prin intermediari.

"Ca sa fiu sincera, cred ca nu l-am vazut pe Catalin de aproape un an. Avem custodie comuna, el viziteaza copiii, dar asta nu inseamna ca ne si vedem. El e cu treaba lui, eu cu a mea. Si, e foarte multa cand ai doi copii pe care trebuie sa ii duci la scoala, canto, cand mergi la serviciu si ai responsabilitati. Daca vrea sa se intalneasca cu Daria sau Raris, suna si vine sa-i ia. Vine in fata blocului, nu urca sus la noi in apartament. Poate o urca, dar nu cand sunt eu acasa. Asa a fost de la inceput. Ultima oara cand ne-am vazut fata in fata a fost cam acum un an", a dezvaluit, recent, medicul pentru WOWbiz.ro.

Lucia Bubulac isi vede insa linistita de viata ei si de educatia celor mici, alaturi de care a fost, in vacanta, in Turcia. Protagonista noastra si copiii ei au ales Antalya ca destinatie de relaxare pentru vara care se va incheia in curand. Acolo, Lucia, Daria (13 ani) si Rares (10 ani) s-au bucurat de vremea frumoasa, gama vasta de preparate culinare delicioase si, nu in ultimul rand, de parcurile de distractie.

EXCLUSIV | Lucia Bubulac, prima nevasta a lui Catalin Crisan, e o mama ingrozita: “Mi-e frica sa nu fie afectati copiii mei de scandal. Fiica mea are un concurs important”


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate