Lucia Lazăr a pierdut procesul cu televiziunea la care lucrează fiica ei! Iniţial, mama Alinei Puşcaş câştigase despăgubiri de 1.000 euro

Lucia Lazăr, mama Alinei Puşcaş, a pierdut până la urmă procesul cu postul de televiziune care a făcut referire la anumite date din viaţa ei privată.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Interpreta Lucia Lazăr a acţionat în instanţă un post de televiziune din cadrul trustului la care lucrează fiica ei, Alina Puşcaş. Deşi iniţial câştigase daune morale în valoare de 1.000 euro, judecătorii au întors decizia la apel. Aceştia au considerat că acţiunea Luciei Lazăr nu este întemeiată, hotărârea nefiind totuşi una definitivă.

Lucia Lazăr se poate mulţumi pentru moment cu o somaţie publică pe care CNA a dat-o respectivului post după ce Gheorghe Turda, fostul partener de viaţă al cântăreţei, a făcut declaraţii în care a dezvăluit amănunte din viaţa privată a acesteia.

Lucia Lazăr s-a despărţit de Gheorghe Turda după o relaţie care părea extrem de stabilă. Cei doi s-au certat destul de urât, femeia arătându-se destul de deranjată că Turda a făcut publice anumite informaţii private, de pe vremea când cei doi erau împreună.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate