Lucian Bute e din nou CAMPION! L-a batut la puncte pe rusul Grachev si se pregateste de revansa cu Froch! Merita un mare LIKE!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Lucian Bute a urcat din nou in ring dupa ce in mai anul acesta a fost facut K.O de britanicul Carl Froch si a pierdut centura de campion mondial IBF la supermijlocie.

"Mister K.O" a dat piept cu un pugilist calit in arte martiale si chair in K1. Rusul Denis Grachev a fost adversarul romanului in gala de la "Bell Center" din Montreal. Meciul a avut o miza importanta pentru Bute care a luptat si pentru centura de campion NBF la categoria semigrea. Inceputul a fost destul de dificil pentru roman. Desi nu au existat schimburi dure, Lucian s-a ales cu o taietura la ochiul stang si cu una pe nas. Meciul a fost extrem de echilibrat, ambii pugilisti lovind bine la corp si la cap, iar rundele au trecut una dupa alta fara a se detasa un castigator clar. Incepand cu runda a saptea, Lucian a inceput sa se desprinda in castigator. Loviturile sale l-au pus in dificultate pe rus si doar o lovitura norocoasa a lui Grachev ar fi putut face ca meciul sa ia alta turnura. Surpriza nu a venit, iar la capatul celor 12 runde, Bute a fost declarat castigator la puncte.

Meciul a fost unul de bun augur pentru roman care a castigat centura NBF la semigrea si de acum isi poate face planuri pentru revansa cu Froch.

Tot in Gala de la Montreal, romanul Bogdan Dinu a castigat prin knok-out in repriza a doua impotriva lui Eric Martel.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate