Lucian Bute urca din nou in ring. De asta data va boxa in fata unui argentinian

Meciul pe care Bute il va disputa in fata argentinianului Roberto Bolonti va fi primul dupa aproape un an pentru Lucian Bute, fostul campion mondial IBF la supermijlocie. Bute, in varsta de 34 de ani, a disputat ultimul sau meci pe 18 ianuarie 2014, cand a fost invins la puncte de canadianul Jean Pascal.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Romanul, pregatit acum de legendarul antrenor american Freddie Roach, are 33 de meciuri ca profesionist, inregistrand 31 de victorii, intre care 24 înainte de limita, si 2 infrangeri. El a cucerit titlul mondial IBF la supermijlocie in octombrie 2007, dupa victoria prin KO tehnic in fata columbianului Alejandro Berrio. Romanul si-a aparat cu succes de noua ori centura de campion mondial, inainte de a o ceda in mai 2012 englezului Carl Froch, care l-a invins prin KO tehnic in repriza a 5-a. De atunci, cariera lui Bute a intrat pe o pantă descedenta.

Viitorul sau adversar, Roberto Bolonti, are 35 de ani si are un bilant de 35 de victorii (24 prin KO) si 3 infrangeri. El a pierdut ultimul sau meci in fata germanului Juergen Braehmer, precizeaza Agerpres.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate