Vedete

Lucian Bute va mai avea un copil! Pugilistul este deja tatal unei fetite FOTO

Lucian Bute si sotia lui, Elena, au facut ieri marele anunt.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Lucian Bute va mai avea un copil! Pugilistul este deja tatal unei fetite FOTO icon photo

Pugilistul Lucian Bute a anunţat ieri că va deveni tată pentru a doua oară, soţia sa Elena fiind însărcinată în trei luni. Fostul campion mondial, care a fost nas de cununie, mai are deja o fetita cu Elena, Ema Anabella, in varsta de 1 an si 3 luni.

Familia Bute este stabilita de ani buni in Canada, Lucian alegand insa ca loc de cantonament, de cele mai multe ori, insorita Florida, unde detine o vila impunatoare. 

 

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune