Lucian Mindruta a trecut la amenintari: "Este cazul sa ne oprim, altfel imi inscriu numele la OSIM si-am sa cer bani cantaretilor care zic cuvantul 'Mindruta'"!

Lucian Mindruta nu este de acord cu retrocedarile pe care Statul roman s-a angajat sa le faca.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"Eu cred ca e cazul sa oprim complet retrocedarile. Gata. Nu mai putem fi facuti datori si obligati sa platim miliarde unor impostori, pentru a repara nu-stiu-ce nedreptati istorice.

Au trecut 25 de ani. Nepotii la mana a treia care umbla prin arhive dupa acte de la 1700 trebuie sa inceteze sa mai creada ca asta e un business din care poti trai toata viata.

Statul roman mai are de dat inca 11 miliarde in noul sistem de puncte. 11 miliarde, pentru niste acte vechi, care nu mai pot repara nimic, intrucat oamenii aia au murit de mult! 11 miliarde pe care le muncim acum ca sa platim datorii catre morti.

Mi se pare o rusine. Nu cred ca ne cere Europa asa ceva. Si daca ne cere, putem sa spunem nu. Singurul motiv pentru care legea asta cu retrocedarile merge mai departe este, dupa mine, faptul ca oamenii politici au organizat acest sistem ca sa sifoneze statul de ce-a mai ramas.

Sa incetam cu mascarada asta! Nu mai suntem datori nimanui!

Altfel, imi inscriu si eu numele la OSIM si-am sa cer drepturi de autor tuturor cantaretilor de muzica populara care mai zic vreodata cuvantul "Mindruta"!", a scris Mindruta pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate