Lucian Mindruta, atac la Beligan si Tudor Gheorghe, dupa alegeri! "Maestre, ce frumos era sa ramaneti cu onoarea intacta"

Lucian Mindruta nu a ratat ocazia sa ii "intepe" pe cei care in campania pentru prezidentiale si-au aratat simpatia pentru Victor Ponta.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePrintre cei vizati: Tudor Gheorghe, Dan Diaconescu si Radu Beligan.

"Ma intreb ce-o zice Beligan acum.

Maestre, ce frumos era sa ramaneti cu onoarea intacta!

Tudor Gheorghe, ce pacat, nu voi mai fi prezent niciodata la vreun concert. Domnu' Hollender de la Viena, ati votat la coada pe care favoritul dumneavoastra domnu' Ponta v-a pregatit-o?

Dan Diaconescu, facem si noi o televiziune in tonuri de maro, ceva? Sau deja suntem de partea revolutiei? Domnu' Ghita, ati avut oameni aici azi aici la Paris, filmau pe partea opusa a cozii si spuneau ca nu mai e nimeni, va simtiti in vreun fel vinovat?

Dragi colegi din presa: nu e jenant ca v-ati abandonat meseria?

Sa va aduc aminte unde-i ea? Acolo unde-s oamenii. Nu in studiourile alea scumpe si frumoase si gaunoase si pline de minciuni!

Dar sa ma intorc la marea durere: Domnu' Beligan... nu era mai bine sa ne lasati un model si nu niste afise electorale?", a scris Mindruta pe pagina sa de Facebook.

fara descriere"Îl susţin pe Victor Ponta, pentru că ţara asta are nevoie de un Preşedinte tânăr şi energic!
Cred în tineri, doamnelor şi domnilor! Tinerii sunt capitalul nostru cel mai de preţ. Trebuie să ne folosim de acest capital, de la nivelul cel mai de jos şi până la vârf! Dixi et salvavi animam meam", spunea actorul in urma cu doua luni, prezent pe Arena Nationala la lansarea candidaturii lui Ponta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate