Lucian Mindruta in stare de soc! Fiul lui putea fi in locul baietelului ucis de maidanezi! "Tati, acolo sunt niste caini periculosi"

Lucian Mindruta a fost unul dintre militantii pro-eutanasirea cainilor, mai ales dupa moartea lui Ionut Anghel, baiatul de patru ani sfasiat de caini la cateva sute de metri de parcul Tei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereLucian Mindruta si fiul sau, MihaiIntamplarea face ca Lucian Mindruta sa cunoasca foarte bine zona, pentru ca el locuieste exact in cartierul Tei. Mai mult, fiul sau cel mare, Mihai, in varsta de 11 ani ar fi putut ajunge chiar el o victima, pentru ca a trecut de multe ori pe acolo in drumul catre scoala. „A fost un an in care a venit si cu autobuzul. Astepta in statia de langa parcul acela cu caini, el fiind speriat de caini. Anul acesta, dupa drama lui Ionut, pus si simplu am zis sa facem un efort ca sa nu mai traiasca cu spaima asta. El mi-a zis de cainii aia inainte sa moara Ionut. Imi tot zicea – tati, sunt acolo niste caini periculosi – si eu faceam misto de el”, a povestit Lucian Mindruta in revista VIVA!. Omul de televiziune spune ca acum nu-l mai lasa pe baiat sa mearga singur prin acea zona. El s-a aliat cu mai multi parinti din cartier si fac pe soferii pentru copiii lor cu randul, iar atunci cand nu se gaseste alte solutie, pustiul ia taxiul pana la scoala.fara descriereIonut a murit la patru ani, in apropiere de parcul Tei

Cu toate ca a primit multe injuraturi in mediul virtual pentru atitudinea lui anti-maidanezi, Mindruta spune ca nici unul dintre cei care l-au amenintat nu a trecut la fapte. „Oamenii astia care trimit mesaje injurioase pe Facebook nu-s niste oameni de actiune. In plus, cred ca multi nici nu sunt reali, sunt postari facute de oameni cu multiple identitati. O sa public mesajele negative primite pe Facebook la un moment dat”, a mai declarat Mindruta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate