Lucian Mîndruță, mesaj plin de revoltă, după moartea Cristinei Țopescu: „Să ai milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă și să mori singură”

Lucian Mîndruță, cel care a fost coleg ani la rând cu fosta realizatoare tv, este șocat de felul în care a murit Cristina Țopescu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Lucian Mîndruță

Lucian Mîndruță a fost printre primii oameni care au vorbit despre fosta realizatoare tv Cristina Țopescu, a povestit cum s-au cunoscut și circumstanțele în care fosta sa colegă de breaslă și-a găsit sfârșitul: singură în casă. 

Citeste si: Momentul emoționant în care Cristina Țopescu își cere iertare de la tatăl ei în cadrul unui interviu: „Te rog să mă ierți, ticule”

Citeste si: Cum a murit Cristina Țopescu! Primele declarații ale anchetatorilor

Citeste si: Detalii halucinante despre moartea Cristinei Topescu! Cum au putut sa o gaseasca vecinii in casa. De departe, vedeta parea ca doarme cu bratul sub cap, dar de aproape, situatia era horror EXCLUSIV

Cristina Țopescu

Fostul prezentator este șocat de faptul că realizatoarea tv a stat moartă în casă mai bine de 3 săptămâni și nimeni nu s-a dus acasă la Cristina Țopescu să vadă ce face și dacă totul este în regulă cu ea. Într-un mesaj postat pe contul lui de socializare, Lucian Mîndruță atrage atenția cu privire la statutul de vedetă și mai ales ce se întâmplă după ce te retragi din lumina reflectoarelor. 

„Ce-nseamna si gloria asta a luminii televizorului...

Sa ai, la 30 de ani, milioane de spectatori, sa te salute lumea pe strada la 40, sa devii activista civica dupa 50, sa iesi la marsuri si mitinguri cu sute de mii de oameni...

Si sa mori singura.

Si sa te gaseasca cineva dupa 3 saptamani, pentru ca, desi te cunoaste o tara intreaga, in 3 saptamani n-a batut nimeni la usa, nu s-a ingrijorat nimeni destul, n-a fost nimeni insistent de Anul Nou cu o urare... Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri.

Cu o moarte sunt datori si ei, ba chiar, uite, si cu o mare singuratate!”, este mesajul postat de Lucian Mîndruță pe Facebook. 

Lucian Mîndruță despre moartea Cristinei Țopescu: „Două săptămâni, mă șochează că nimeni nu i-a mai bătut la ușă de atâta timp”

Lucian Mîndruță a fost contactat de jurnaliștii de la Digi 24 pentru a spune câteva cuvinte despre fosta lui colegă Cristina Țopescu. 

Cristina Țopescu

„Două săptămâni, mă șochează că nimeni nu i-a mai bătut la ușă de atâta timp. Am cunoscut-o la televizor, apoi am auzit povestile cu fuga ei și cu pușcăria ei. Apoi am prezentat jurnale. Am lucrat cu ea pe externe, era foarte bună pe engleză și făceam și știri foarte bune cu ea. Era un om bun și asta mă șochează cel mai tare la ea... să fie singură de Crăciun.”, a spus Lucian Mîndruță prin intervenție telefonică în direct la Digi 24. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate