Lucian Mîndruţă, vecinul lui Ilie Balaci, despre ultima întâlnire cu fostul fotbalist ”Era un pic trist” Deşi era legat de Craiova, Balaci locuia în Bucureşti

Ilie Balaci era legat de Craiova, oraşul unde şi-a găsit sfârşitul, însă locuia în Bucureşti.

Autor: C.L.

Ilie Balaci a murit duminică dimineaţă, în casa mamei sale din Craiova, în urma unui stop cardiac.

Apropiaţii spun că Ilie Balaci se afla la Craiova pentru a merge să vadă duminică seară, meciul echipei sale de suflet. Sâmbătă seara fusese la o petrecere cu câţiva prieteni, iar duminică dimineaţă s-a simţit rău. Mama lui. în casa căreia se afla, a sunat la ambulanţă, însă Ilie Balaci nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare ale medicilor sosiţi imediat.

Deşi era legat de Craiova, Ilie Balaci locuia acum în Bucureşti, unde era vecin cu Lucian Mîndruţă. De altfel, vestea morţii fostului fotbalist l-a luat prin surprindere şi pe jurnalist. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

”Mi-a murit un vecin. Ilie Balaci. Un om bun. Un om tăcut. Discret. Un om din casa căruia n-am auzit niciodată vreun zgomot.

Un om respectat şi admirat pe aici, pe aleea noastră. Nu doar pentru că unii îl văzusem în tinereţe, pe teren. Dar şi pentru că viaţa lui era un model şi acum, mai în etate... Un model de simplitate şi decenţă.

L-am salutat acum o săptămână, cred, când plecam amândoi la job.

Nu părea bolnav, dar era un pic trist. N-am să ştiu niciodată de ce. O să ne lipseşti, vecine...”, scrie Lucian Mîndruţă pe Facebook. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ilie Balaci a murit! El avea o avere colosală! Fostul mare fotbalist câştiga 100.000 de dolari pe lună în zona Golfului!

Ilie Balaci a murit! Ea este singura femeie pe care a iubit-o fostul fotbalist

Lorena Balaci, devastată de durere! Ce a făcut imediat după moartea lui Ilie Balaci

Horoscop Zilnic Marți 18 Mai 2021: Berbecii vor avea parte de foarte multe provocări, Leii au ceva probleme în relația cu partenerul

Calendar Ortodox 17 mai 2021. Cei mai mari sfinți ocrotitori ai familiei

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

VIDEO EXCLUSIV/Lidia Buble nu mai suportă să stea în casă. S-a mutat la o terasă!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies