Luciu, cel mai bine platita vedeta de la "Dansez pentru tine". Vezi cat castiga starurile care participa la competitie!

A convins publicul sa o voteze, saptamana trecuta, in detrimentul Biancai. Chiar daca a avut un inceput stangaci la "Dansez pentru tine", Luciu s-a mobilizat si, cu o ambitie iesita din comun, a castigat duelul cu Dragusanca. Reporterii WOWbiz. ro au aflat ca pe diva a mai motivat-o ceva: o suma cu multe zerouri in coada.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereNicoleta Luciu, alaturi de partenerul si de coregraful sau

Reporterii WOWbiz.ro au aflat, de la apropiati ai Nicoletei Luciu, ca aceasta castiga nu mai putin de 3.000 de euro pentru fiecare emisiune "Dansez pentru tine". Da! Ati inteles bine! O caruta de bani intra in contul Nicoletei dupa fiecare editie in care e prezenta pe platoul de la Buftea. Daca ar reusi sa ramana in concurs pana la ultima editie, Nico ar face Sarbatorile cu aproape 30.000 de euro castigati din visteria PRO TV.

fara descriereBianca Dragusanu a luptat cat a putut alaturi de partenerul ei, CarolRivala ei de saptamana trecuta, Bianca a avut si ea un contract avantajos, castigand in jur de 2000 de euro pe editie, dar a fost "spulberata" la duel de voturile publicului, asa ca a plecat din concurs cu 6000 de euro si cu multumirea ca a vrut sa faca o fapta buna. Celelalte vedete, desi muncitoare si talentate, nu au capitalul de imagine al celor doua dive, asa ca onorariile lor sunt mai mici. Variaza intre 700 si 1500 de euro. Surse din anturajul lui Marian Dragulescu, sportivul care a parasit primul concursul sustin ca fostul gimnast ar fi incasat 2000 de euro pentru doua editii.

fara descriereMax a reusit sa impresioneze cu talentul sau atat la "Vocea Romaniei" cat si, mai nou, la "Dansez pentru tine"Max de la Vocea Romaniei a primit, se pare, cel mai mic onorariu! Talentul de dansator al lui Max de la "Vocea Romaniei" nu se reflecta  in onorariul acestuia pentru ca nu se bucura de notorietatea celorlalti participanti. Surse de la Buftea ne-au declarat ca tanarul nu ar castiga mai mult de 700 de euro pe editie. La prima emisiune din actuala editie, cand au fost prezenti absolut toti concurentii, aceleasi surse sustin ca suma alocata onorariilor vedetelor s-a apropiat de 15.000 de euro.

fara descriere"Bebelusa" Oana Ionita (dreapta) este o dansatoare innascuta

fara descriereCampionul olimpic Marian Dragulescu a facut spectacol pe ringfara descriereRoxana Ionescu alaturi de partenerul sau de dans si de coregrafa


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate