Lucrează cu artişti străini deşi nu şi-a dat încă Bacalaureatul! Vezi despre cine este vorba!

Ambiţia şi talentul i-au adus succesul unui tânăr de 19 ani, din Lugoj. Pasionat de grafică, el a reuşit să îşi facă un nume în industria de profil din străinătate.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

După ce a colaborat cu câţiva cântăreţi cunoscuţi din ţară, recent a fost contactat de impresarul unei artiste din Dubai, iar imaginea creată de el a ajuns pe coperta albumului vedetei.

Cătălin, sau Massy, cum îi spun prietenii, a ajuns să fie căutat atât de artişti din ţară, cât şi de cei din străinătate. Deşi bacalaureatul îi bate la uşă, băiatul îşi dedică cea mai mare parte din timp graficii realizate pe computer. Deşi la început totul părea o joacă, lucrurile au devenit cât se poate de serioase.

“Totul a început de la o simplă confuzie. Am fost confundat cu un producător muzical de la Iaşi, iar managerul acela a văzut ce fac şi i-a plăcut. Vedeau ce fac pe facebook sau pe site şi mă contactau. A fost e evoluţie destul de bună, zic eu, am colaborat cu artişti din ţară şi apoi am reuşit să vând şi afară”, a declarat Cătălin Cristea.

După ce a colaborat cu artişti români, l-a contactat echipa unei artiste celebre în Dubai - Ayyan.

Cu primii bani câştigaţi, Cătălin vrea să îşi deschidă un studio de grafica, iar visul lui este să realizeze coperta de album pentru cunoscutul artist J. Balvin.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: