Lucrul banal care i-a adus sfârșitul! O femeie și-a ucis soțul din cauza unei facturi! Ce scria pe ea

Un singur lucru banal i-a adus sfârșitul! Un bărbat a fost ucis din cauza unei facturi!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un caz halucinant a avut loc în America! Un cuplu de bătrânei a ajuns în atenția publicului după ce femeia și-a ucis bărbatul din cauza unei facturi.

Să primești o factură este un lucru banal. Dar te-ai gândit vreodată că ar putea să-ți aducă...moartea? Acest lucru s-a întâmplat și în cazul unui bărbat. Patricia Hill, o femeie în vârstă de 69 de ani, nu a mai stat pe gânduri și a înșfăcat pistolul și și-a împușcat soțul mortal. De ce? Femeia văzuse pe factură că partenerul ei de viață accesase un canal pentru filmele pentru adulți, scrie The Independent.

Citeste si: Andreea Răducan este gravidă pentru a doua oară! Ce sex va avea bebelușul

Citeste si: Crucea de 5 metri din curtea palatului lui Gigi Becali nu este ortodoxă! Acuzații de ”erezie” la adresa latifundiarului: ”Mai merge des și la Muntele Athos”

Citeste si: Giulia Anghelescu a vorbit despre subiectul care a stârnit cea mai mare revoltă pe internet: vaccinarea copiilor

Mai mult decât atât, femeia ar fi avut și o criză de furie când a aflat, de aceea a și recurs la acest gest, de a-l împușca mortal pe soț.

Femeia a mai declarat faptul că ar avea probleme psihice și că nu ar fi discernământ în momentul în care a comis crima. Femeia va sta mult timp în închisoare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate