Lucruri incredibile pe care le poti afla despre noul tau iubit uitandu-te in frigiderul lui

Intr-o relatie noua, prima vizita acasa la noul iubit este definitorie, caci afli multe despre stilul lui de viata. Insa cu adevarat revelator este frigiderul sau, care-ti arata, de fapt, ce fel de om este!

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: www.dreamstime.comIata ce-ti dezvaluie, de fapt, frigiderul iubitului!

Cati bani castiga – exista la legatura directa intre venitul unui om si continutul frigiderului sau. Nu inseamna ca cei care au multi bani au frigiderul mereu plin, ci ca produsele alimentare alese sunt mai scumpe. Sunt oameni care au venituri lunare mari si frigiderele relativ goale pentru ca-si comanda mancare acasa sau iau masa in oras. Totusi, ceva ceva exista in fiecare frigider. O femeie care vrea sa-si dea seama din prima de cat de avut este noul ei iubit poate arunca un ochi in frigider. Daca gaseste produse ieftine, indiferent ca este vorba de pate sau de suc, este un indiciu clar ca barbatul cu care a inceput sa se intalneasca are venituri reduse. Un alt indiciu care arata venitul nu se afla in bucatarie, ci in baie. Este vorba de hartia igienica! Nicio persoana cu un venit care-l multumeste cat de cat nu o sa cumpere hartie igienica de 50 de bani sau de 1 leu, ci isi va luat hartie de calitate mai buna si, evident, mai scumpa.

Ce alimentatie are – “suntem ceea ce mancam” este o zicala cat se poate de adevarata, iar frigiderul arata, de fapt, “ceea ce suntem” din punct de vedere al alimentatiei. O femeie isi poate da usor seama care este stilul de viata si ce alimentatie are noul ei partener daca arunca o privire in frigider. Daca ea gaseste carne slaba, legume, batoane proteice si sucuri naturale, atunci cel mai probabil noul ei iubit iti respecta corpul, mananca sanatos si chiar obisnuieste sa faca si exercitii fizice. Insa, daca frigiderul contine resturi de fast-food, bucati de pizza, salamuri si bere la doi litri, inseamna ca barbatul cu care a innodat recent o relatie nu prea da doi bani de aspectul lui fizic si pe sanatatea sa si ca o seara perfecta pentru el este cu o galeata de pui prajit cu cartofi prajiti si bere in fata televizorului. O femeie care da peste un astfel de frigider in casa noului ei iubit poate sa-si ia gandul de la orice excursie montana care sa implice si un traseu.

Cat de haotic este – daca in frigiderul lui este o dezordine totala, atunci si viata lui este dezordonata. Daca produsele alimentare stau claie peste gramada, fara nicio ordine, iar pe alocuri mai miroase si a statut inseamna ca barbatul care detine acel frigider este dezordonat si haotic si in viata de zi cu zi. Pe de alta parte, care produsele din frigider sunt aranjate la linie, iar el rearanjaza recipientele dupa ce femeia le-a pus in interior, se prea poate sa fie un maniac intr-ale ordinii si curateniei, avand chiar un comportament obsesiv-compulsiv in acest sens. Niciuna dintre cele doua extreme nu este buna, calea de mijloc fiind cea mai buna varianta.

Afla mai multe dezvaluiri aici!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate