Ludovic Orban a primit al doilea rezultat pentru Coronavirus

Rezultatul testului pentru coronavirus în cazul premierului Ludovic Orban este negativ pentru a doua oară, potrivit Grupulului de Comunicare Strategică. 

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere

Ludovic Orban a primit al doilea rezultat pentru Coronavirus


In articol:

Premierul Ludovic Orban, precum și membri ai Guvernului, au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus (COVID-19), acesta fiind unul negativ, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

În urma acestui rezultat negativ, premierul a epuizat regimul de izolare de 14 zile și își va relua activitatea curentă la Palatul Victoria. În același sens vor proceda și ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, luni seară, că rezultatul testării pentru noul coronavirus (COVID-19) în cazul premierului Ludovic Orban va fi comunicat în cursul zilei de marţi, în intervalul orar 10.00 – 12.00.

Ludovic Orban se întoarce la muncă marți

"Menţionăm faptul că a fost necesară prioritizarea prelucrării probelor prelevate în cazul persoanelor simptomatice, lucrate în cadrul Institutului Cantacuzino. Acest fapt, precum şi necesitatea unei pauze de funcţionare a aparatelor de testare, a determinat amânarea prelucrării probelor în cazul premierului pentru ziua de marţi", arată sursa citată.

Citeste si: Ce urmează după Coronavirus? Verdict crunt venit de la vârful lumii diplomatice

Citeste si: Scandal pe axa România-China. Am găsit vaccinul împotriva COVID-19, ei îl folosesc

Citeste si: Lupta cu COVID-19, văzută direct din front. Mesajul cutremurător al unui medic din Suceava

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Florin Ristei și Carmen Grebenișan. Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea în care au dormit împreună: "Ați făcut amor?"

Anterior, s-a anunţat că premierul Ludovic Orban urma să revină la lucru marţi, dacă al doilea test privind noul coronavirus (COVID-19), de luni, va fi negativ.

Premierul s-a autoizolat la Vila Lac după ce, cu ocazia reuniunii Biroului Politic Naţional al PNL din 9 martie, s-a numărat printre persoanele care au avut contact cu senatorul Vergil Chiţac, diagnosticat cu coronavirus.

Testul făcut de premier în data de 13 martie a avut rezultat negativ


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate