Ludovic Orban, anunţ de ultimă oră despre șomajul tehnic pentru profesori

Ludovic Orban a anunţat, duminică seară, că trimiterea profesorilor în şomaj tehnic nu este o soluţie pe care Guvernul să o ia în calcul în următoarea perioadă.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Ludovic Orban, anunţ de ultimă oră despre șomajul tehnic pentru profesori


In articol:

Ludovic Orban le-a transmis profesorilor, într-un interviu ls România TV, că trebuie sa tina orele online, prin toate mijloacele, să își facă treaba astfel încat să nu fie nevoie de reluarea anului.

Citeste si: Cum s-a transformat sistemul medical din România. Spitalele sunt focare de infecție, iar medicii au ajuns pacienți

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți 5 polițiști, se laudă că angajații DSP l-au oprit pe stradă să facă poze cu el! Un bărbat în combinezon medical și-a făcut selfie cu Cătălin Geolgău! FOTO

Citeste si: Când trebuie să purtăm măștile medicinale. Recomandările lui Raed Arafat: „Să aplicăm această practică cât de repede posibil!”

Ludovic Orban, anunţ de ultimă oră despre șomajul tehnic pentru profesori

„Nu a existat nicio discutie despre somaj tehnic pentru cadrele didactice. Profesorii trebuie sa tina orele online, prin toate mijloacele, sa isi faca treaba astfel incat sa nu fie nevoie de reluarea anului.

Nu avem in vedere aceasta solutie. Si profesorii trebuie sa fie un pic mai implicati si dedicati si sa se adapteze la aceasta forma de predare online", a spus Ludovic Orban la România TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate