Ludovic Orban anunță noi schimbări în învățământ! "Un proiect de căpătâi..."

Premierul României, Ludovic Orban, a făcut noi declarații despre schimbările din învățământul liceal.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Premierul țării noastre a făcut un anunț important în urmă cu scurt timp! Se pare că vor exista mai multe schimbări în învățământul liceal, potrivit celor declarte de Ludovic Orban.

Ludovic Orban, detalii despre noile schimbări în învățământ

Premierul României susține faptul că, la momentul actual, în Guvern se lucrează la un proiect destul de important, care vizează liceenii, în ceea ce privește alegerea unui profil tehnic și

sau al unui profesional. Cu ajutorul acestuia, Ludovic Orban susține că tinerii își pot găsi mai repede un loc în câmpul muncii.

„Obiectivul nostru este şi acela de a aduce sistemul de educaţie din România la situaţia care exista în urmă cu 15-20 de ani. Din păcate, în urmă cu aproximativ 15 ani de zile, a fost pus pe butuci învăţământul tehnic şi profesional. Trebuie să refacem acest învăţământ tehnic şi profesional, meseria e brăţară de aur. Un om care parcurge un liceu tehnologic, o şcoală profesională, dobândeşte o meserie şi îşi poate găsi un loc de muncă bine plătit. De asemenea, poate să evolueze ulterior în carieră”, a declarat Ludovic Orban, scrie news.ro.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Un travestit a ţepuit bărbaţii pe bandă rulantă. „Am cunoscut-o pe Delia pe Facebook, ea m-a abordat…” - bzi.ro

Citeste si:Ludovic Orban, anunț de ultimă oră despre carantinarea totală a României din decembrie: ”Trebuie să înțeleagă oamenii...”

Citeste si:Ludovic Orban, ultimele informații despre starea de sănătate a medicului-erou, Cătălin Denciu: ”Testul COVID din Belgia este negativ”

Ludovic Orban, detalii despre noile schimbări în învățământ

De asemenea, potrivit celor declarte de Ludovic Orban, se pare că refacerea învățământului este un proiect destul de important.

Va exista și o creștere în ceea ce privește locurile în facultățile tehnice. 

„Refacerea învăţământului tehnic, profesional, este un proiect de căpătâi al Guvernului pe care îl conduc. De asemenea, creşterea locurilor în facultăţile tehnice reprezintă un alt obiectiv şi dimensionarea cifrei de şcolarizare în concordanţă cu obiectivele economice şi cu cererile pieţei muncii pe care le avem”,a mai adăugat premierul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ministrul Sănătăţii explică de ce pacienţii sunt trataţi pe holuri la Matei Balş: "Menirea noastră este ca fiecare pacient să primească tratamentul adecvat"

Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Anunțul meteorologilor

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

Dragnea era disperat maxim! Dăncilă aruncă bomba: Avea o mare frustrare

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Amintiri din vremea lui Nicolae Ceaușescu la Față în față, cu Bichir, Palada, Hoandră și R

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies