Ludovic Orban, avertisment dur pentru patroni: „Dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”

Premierul Ludovic Orban atrage atenția că unele cluburi trebuie închise, dacă patronii nu respectă regulile impuse de autorități în timpul pandemiei de coronavirus.

Ludovic Orban, avertisment dur pentru patroni: „Dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”
Autor: C.B.

Ludovic Orban, avertisment dur pentru patroni: „Dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”
Ludovic Orban, avertisment dur pentru patroni: „Dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”


In articol:

Șeful Executivului le-a cerut prefecţilor şi şefilor de instituţii cu atribuţii în combaterea pandemiei de COVID-19 să efectueze controale de severitate maximă pentru a ține sub control numărul de cazuri noi.

Cluburile, luate în vizor de Ludovic Orban

Premierul României a spus într-o ședintă care are loc la Ministerul de Interne, și la care iau parte toate structurile implicate în lupta anti-coronavirus, că trebuie luată o măsură pentru cluburile care nu respectă regulile de protecție.

„Sunt unele cluburi care după părerea mea ar trebui închise. Trebuie să ne gândim foarte serios dacă nu luăm și noi măsuri care au fost luate și în alte tări, ca după ora 22-23 să se închidă astfel de tipuri de activități. Va trebui să facem o analiză și, dacă nu avem capacitatea să-i readucem la respectarea regulilor, putem să luăm astfel de decizii”, a spus Orban.

Citeste si: Încă o ţară interzice accesul românilor pe teritoriul său, din cauza numărului uriaș de infectări din ultimele zile. Măsura se aplică din 13 iulie. Lista completă a statelor care ne-au impus restricţii

Citeste si: Se dau bani rudelor pentru a semna și a fi de acord cu COVID-19 drept cauză a decesului? Cele mai cunoscute mituri despre coronavirus, demontate de profesorul Alexandru Rafila

Citeste si: Reacţia oficială a lui Cătălin Moroșanu legat de cazul lui Sergiu, tăticul călăreț! Cătălin i-a căutat loc de muncă, iar Sergiu și-a închis telefonul – EXCLUSIV- bzi.ro

Citeste si: În urma vindecării de COVID-19, Tom Hanks face declarații dure: ”Nu am niciun respect pentru...”

Orban avertizează patronii de cluburi care nu respectă legea că riscă suspendarea autorizaţiilor de funcţionare sau chiar închiderea.

„Controale la sânge care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea şi, inclusiv, la suspendarea unor autorizaţii de funcţionare pentru agenţi economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă legea.

Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le ştie toată lumea. Patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”, a spus premierul.

Ludovic Orban a anunțat controale la sânge

Premierul le-a cerut prefecţilor şi şefilor de instituţii cu atribuţii în combaterea pandemiei de COVID-19 să efectueze controale de severitate maximă pentru a ține sub control numărul de cazuri noi.

„Am decretat mobilizare generală, toţi angajaţii care au atribuţii de control vor ieşi din birou, vor efectua controale peste tot unde avem semnale clare că nu se respectă regulile de protecţie, controalele vor fi de severitate maximă. Nu putem să acceptăm să fie puşi în pericol cei 90% dintre românii care respectă regulile de nişte oameni care nu respectă regulile în mod deliberat sau poate ignorând pericolul, poate căzând în capcana propagandei”, a afirmat Ludovic Orban, vineri.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Pop, în suferință? A vorbit despre despărțirea prin care a trecut și motivul pentru care face circ de câteva săptămâni

Mihai Petre, dezvăluiri fără perdea! Cel mai neobișnuit loc în care a făcut dragoste cu Elwira: „Partea inferioara a corpului mei a...”

Deputații au adoptat legea carantinei și izolării. În ce condiții vor fi internați pacienții. Proiectul de lege merge la Senat, care este for decizional

Dani Oțil, noi declarații despre relația cu Mihaela Rădulescu: „Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”

Kovesi, lovitură cruntă pentru Guvern! Îi face dosar omului lui Florin Cîţu. Acuzaţii extrem de grave

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lumea este în alertă. Explozie la uzina de îmbogățire a uraniului din Natanz

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies