Ludovic Orban, de Ziua Forţelor Terestre: „Transmit aprecierile şi mulţumirile mele militarilor pentru misiunile onorate de fiecare dată cu succes”

Premierul Ludovic Orban a transmis, joi, un mesaj de Ziua Forţelor Terestre i a transmis aprecierile şi mulţumirile sale militarilor pentru misiunile onorate de fiecare dată cu succes, indiferent că se desfăşoară în ţară sau în afara graniţelor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

”Ziua Forţelor Terestre îmi oferă prilejul să transmit aprecierile şi mulţumirile mele militarilor din cea mai numeroasă categorie de forţe a Armatei Române, pentru  misiunile onorate de fiecare dată cu succes, indiferent că se desfăşoară în ţară sau în afara graniţelor.

În contextul crizei sanitare generate de pandemia de COVID-19, Forţele Terestre şi întreaga Armată Română sunt în prima linie de acţiune pentru apărarea vieţii şi sănătăţii cetăţenilor.

Ofiţeri şi subofiţeri, maiştri militari, soldaţi şi gradaţi profesionişti, dar şi personal civil, cu toţii acţionează în spiritul datoriei, cu responsabilitate şi onoare. Armata română are o contribuţie esenţială la eforturile pentru sprijinirea românilor afectaţi de coronavirus şi la limitarea răspândirii COVID-19, reconfirmând, ca în toate perioadele de încercare ale poporului român, că este factor de susţinere şi încredere pentru întreaga societate.

Citeste si: O angajată Metrorex a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Ce se întâmplă cu cei care au intrat în contact cu bolnava

Citeste si: Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19, trataţi în Spitalul Judeţean Suceava

În plan extern, fie că se află în teatrele de operaţii alături de partenerii din NATO, din Uniunea Europeană sau în misiunile asumate de România în teatrele de operaţii din Afganistan, Irak şi Balcanii de Vest, profesionalismul, pregătirea temeinică şi curajul militarilor şi civililor din Forţele Terestre ne-au dat motive de mândrie. România este apreciată ca un partener serios şi credibil mulţumită dăruirii, priceperii şi contribuţiei lor la menţinerea stabilităţii şi păcii în Europa şi în alte regiuni din întreaga lume.

Cu prilejul Zilei Forţelor Terestre, transmit felicitări militarilor români aflaţi la datorie în misiuni în ţară sau în afara graniţelor, precum şi personalului civil!
De asemenea, le urez  multă sănătate, împliniri şi îi aşteptăm cu bine acasă!

La mulţi ani!”, este mesajul transmis de premierul Ludovic Orban. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate