Ludovic Orban, declarații despre întoarcerea la școală a elevilor! "Copilul va fi mai puțin expus..."

Premierul Ludovic Orban a dat noi detalii despre începerea anului școlar.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Ludovic Orban
Ludovic Orban în cadrul unei întâlniri

Premierul a dat noi declarații despre începerea anului școlar. Ludovic Orban este de părerea că întoarcerea la școală este o necesitate, ținând cont de faptul că în ultimele patru luni cursurile s-au făcut online. 

Citeste si: Văduva lui Vadim Tudor, mărturii cutremurătoare la 5 ani de la moartea politicianului! "Îl așteptăm să vină acasă..."

Citeste si: Crima care șocat toată lumea! O actriță de filme pentru adulți, ucisă de colega ei de cameră

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Câți bani scoate Andra din buzunar pentru educația copiilor săi, David și Eva. Suma este imensă!

Orban, noi declarații despre începerea anului școlar

Premierul Ludovic Orban este optimist în ceea ce privește revenirea la școală a elevilor. De asemenea, el a mai declarat faptul că părinții trebuie să aibă încredere în decizia luată. Orban a mai declarat faptul că elevul va fi mai puțin expus la școală decât în alte locuri. 

„Eu am încredere în dascălii din România, am încredere în sistemul de educație românesc. Sunt convins că la școală copilul va fi mai puțin expus decât liber în alte locuri. Noi vom urmări respectarea regulilor de protecție sanitară, vom urmări orice disfuncționalitate care poate apărea.

Am fost în comunicare permanentă cu inspectoratele școlare, directori de școli, reprezentanți ai autorităților locale, astfel încât să luăm toate măsurile care să apere sănătatea copiilor. Părinții trebuie să aibă încredere. Începerea anului școlar e o necesitate, oricum patru luni din cauza pandemiei cursurile au fost online, într-o adaptare care practic a generat o situație în care este necesară începerea școlii”, a declarat Ludovic Orban, la Călărași.

Ludovic Orban
Premierul Ludovic Orban

"Îi rog pe părinți să aibă încredere"

În plus, premierul le-a mai transmis un mesaj părinților. Aceștia trebuie să le spună copiilor să respecte măsurile sanitare din fiecare școală. 

„Eu îi rog pe părinți să aibă încredere. Să le spună copiilor să respecte măsurile sanitare din fiecare școală. Trebuie să aibă încredere pentru că e în beneficiul copiilor. Chiar și cu cursurile suspendate, și în vacanță, a existat o rată de infectare pe populația școlară.

Pentru vârstele de populație școlară a fost rata de infectare de 6%. Deci s-au îmbolnăvit și fără să fie la școală. Dacă apar cazuri, dacă unii vin deja infectați, sigur că vom lua toate măsurile”, a mai spus Orban.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Văduva lui Vadim Tudor, declarații emoționante la cinci ani de la moartea soțului: „Încă îl aștept acasă...”

Destine spulberate într-o secundă! Ionuț și Mirela erau căsătoriți de un an și au murit împreună, striviți în mașină!

Tatăl lui Nicos de la Puterea Dragostei, atac teribil la adresa fostei „nurori”: „Tu ești învățată cu ăia de 50-60 de ani”

Dorian Popa, acuzat că face bani din realizarea filmelor pentru adulți. Artistul a spus adevărul: „Eu muncesc...”

Un bărbat a decis să-și pună capăt zilelor, însă a mai luat două suflete nevinovate: un tată și fetița lui de 3 luni au fost uciși pe loc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies