Ludovic Orban îi contrazice pe Marcel Vela: „Românii nu vor putea ieși liberi din localități”

Premierul României, Ludovic Orban, l-a contrazis pe ministrul de Interne, Marcel Vela, cu privire la relaxarea restricțiilor începând cu data de 15 mai.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Coronavirus. Ludovic Orban îi contrazice pe Marcel Vela, ministrul de Interne


In articol:

Klaus Iohannis a făcut declarații legate de măsurile impuse după data de 15 mai. Președintele României a declarat că românii vor putea pleca din localitate doar dacă au urgențe. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că românii vor putea pleca din localitate fără adeverințe, după 15 mai.

Ludovic Orban l-a contrazis pe ministrul de Interne

„Eu nu am păreri, eu vă comunic deciziile după ce sunt luate. Suntem în analiză, există mai multe variante. Sigur că ceea ce a comunicat președintele, este sigur. Dacă vor apăra și alte motive temeinice de părăsire a localității ele vor fi anunțate. Și aceste locații vor fi trecute în hotărârile comitetelor județene pentru situații de urgență”, a declarat Ludovic Orban.

Citeste si: Turcu de la Puterea dragostei, adevarul despre bataia cu Roxana din camera de hotel: "E obositor sa stai in camera cu o alta persoana"

Citeste si: Fratele procurorului-sef din Bihor, inmormantare cu 40 de persoane in pandemie? "Politia a inchis ochii, cum sa il amendeze pe magistrat?"

Citeste si: Frații Becali vor să investească în județul Vâlcea, într-o zonă de vis: ”S-au gândit să investească în golul alpin” FOTO

Coronavirus. Ludovic Orban îi contrazice pe Marcel Vela, ministrul de Interne

Ce a spus Marcel Vela despre deplasările în afara localității

„Puteţi să mergeţi, să părăsiţi localitatea fără a ţine cont de limita de municipiu sau de judeţ. Aşadar, nu este impusă o limită, pentru că era foarte dificil de impus limita în zonele metropolitane şi în consecinţă nu va exista o limită teritorială administrativă în cadrul căreia să vă puteţi sau să nu vă puteţi deplasa”, a spus Marcel Vela, ministrul de Insterne, într-o înregistrare video pe pagina sa de Facebook.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate