Ludovic Orban, noul premier desemnat, are o soție psiholog! Ce a scris despre ea politicianul în declarația de avere

Ludovic Orban a fost desemnat astăzi de președintele Klaus Iohannis ca premier din partea PNL. Politicanul este căsătorit cu Mihaela Orban.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Deși Ludovic Orban este politican cu ștate vechi, despre soția sa, Mihaela s-a vorbit foarte puțin. Și asta pentru că Mihaela Orban a preferat să rămână o persoană discretă, fiind foarte rau văzută alături de soțul ei.

Nici în cea mai recentă declarație de avere a lui Ludovic Orban, depusă la Camera Deputaților, unde acesta este parlamentar, nu apar date despre soție. Politicanul s-a mulțumit doar să-i scrie numele în rubrica privind veniturile membrilor familiei, fără a scrie nici ce face, nici câți bani câștigă aceasta. Totuși, în declarațiile de până în 2016, în dreptul soției era scrisă funcția de director la Asociația Miruna, o grădiniță particulară.

Citeste si: VIDEO | Ce urmează după joia neagră a Guvernului Dăncilă. Scenariile pentru formarea viitorului guvern

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Imagini din PARADISUL SECRET al Vioricăi Dăncilă! Fostul premier are o vilă ROZ în Predeal! La balconul casei flutură steagurile României şi al Uniunii Europene! FOTO EXCLUSIV

 

Mihaela Orban, soția premierului desemnat este psiholog și psihopedagog, ea fiind și consilier la o fundație care se ocupă de educația copiilor și tinerilor.

Ludovic Orban, premierul desemnat, și Mihaela Orban au un băiat student

Soții Orban sunt căsătoriți de mulți ani și au împreună un băiat mare, Tudor, care este student.

Ludovic Orban este in politică din 1992, când a devenit membru al Partidului Liberal, iar din 2017 este președinte al PNL. Orban a devenit cunoscut publicului larg, în urmă cu mulți ani, și datorită manifestărilor sale artistice, nu o dată în diverse emisiuni TV, politicianul și-a arătat talentul de cântăreț.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate