Lui Beyonce i s-au urcat fitele la cap! Amanunte exclusive despre pretentiile de diva pe care le are iubita lui Guta la emisiunile tv si modul in care trateaza echipele de filmare

Mediatizarea excesiva din ultima perioada a transformat-o pe Beyonce de Romania intr-o adevarata scorpie.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereDaca bataia aplicata de Narcisa i-a adus Madalinei Guta multa compasiune din partea publicului, ei bine, mai nou, situatia s-a schimbat! Tanara concubina a manelistului a devenit extrem de increzuta si apropiatii sustin ca nu ii mai ajungi nici cu prajina la nas.

Mai mult, aerele de diva le are si fata de oamenii din echipele de televiziune cu care Beyonce intra in contact. "In cazul in care nu ii convine ceva, Madalina le da producatorilor de emisiuni telefon si le vorbeste pe un ton autoritar. Ii cearta si le "porunceste" sa faca filmarile si sa stabileasca orele in functie de programul ei, altfel… sa nu o mai deranjeze! Atitudinea aceasta nu ii cade bine lui Nicolae Guta, care este total diferit de concubina, cu mult  bun-simt si disciplinat. Dar acum... nu are ce face! Beyonce se comporta dupa cum o taie capul, se crede vedeta si considera ca totul i se cuvine", au povestit persoane din preajma manelistei.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate