Vedete

Lui Emil Brumaru i-a fost teamă că îl dă Andreea Marin în judecată: „Ea ţine la „imagine“, eu la imaginaţie!”

Admiratorii poetului au aflat că lui Emil Brumaru i-a fost teamă că îl dă Andreea Marin în judecată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Acum 15 ani, lui Emil Brumaru i-a fost teamă că îl dă Andreea Marin în judecată. Celebrul poet, care a decedat sâmbătă, al 80 de ani, a acordat un interviu, în 2003, fiind întrebat care sunt primii zece poeţi români ai secolului XX. Pus pe glume, Brumaru a declarat: “Ei, chiar zece? Dom’le, nu mă pune să fac chestii de astea, că nu pot, e şi penibil. Lista mea? Mie îmi plac femeile! Mihaela Rădulescu, uite, Mihaela Rădulescu… e bine? Nu glumesc, mie chiar îmi place Mihaela Rădulescu!!! Tocmai am luat ultimul FHM… Poftim, la concursul „Cel mai sexy fund al anului 2003“ e pe locul 2, înaintea Shakirei şi a lui Kylie, cu un punctaj de 14%.”

Lui Emil Brumaru i-a fost teamă că îl dă Andreea Marin în judecată: "Mihaela Rădulescu e la două puncte diferenţă de Marele fund!"

„Câştigătoarea are 16%!!! Deci Mihaela Rădulescu e la două puncte diferenţă de Marele fund! Şi acum citez din revista (referitor la fund!): „Poate fi sărutat când e cuminte şi plesnit când e obraznic“. Geniale posibilităţi, tulburătoare opţiuni! Daca vreodata ma mut in Bucuresti, va fi din cauza Mihaelei Rădulescu!!! Desigur, nu numai din cauza fundului ei, ci aşa, în general, din cauza EI!!!”, a continuat Emil Brumaru. (vezi cum a criticat-o Iulia Albu pe Andreea Marin)

Lui Emil Brumaru i-a fost teamă că îl dă Andreea Marin în judecată: "Sunt mereu ispitit să-i scriu şi Nicoletei Luciu"

În 2003, lui Emil Brumaru i-a fost teamă că îl dă Andreea Marin în judecată. Poetul a mărturisit că trimitea scrisori femeilor pe care le admira: “La computer scriu nestăvilit, mai ales scrisori aiuritoare, mai ales prietenelor îngăduitoare… mai ales femeilor frumoase şi deştepte foc! Dar sunt mereu ispitit să-i scriu şi Nicoletei Luciu, care, să mă ierte, nu pocneşte de isteţime, ci de carne!!! Voi atinge maximum de formă când voi îndrăzni să corespondez cu Cosmina Păsărin!...De Andreea Marin nu zic nimic, că mă da în judecată!!! Ea ţine la „imagine“, eu la imaginaţie!”.

Galerie foto  Urmatorul articol