Lui Mircea Badea i s-a făcut rău în direct: „Vreau să-i previn pe telespectatori...”

Ce s-a întâmplat cu Mircea Badea, în urmă cu puțin timp.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Mircea Badea le-a dat mari emoții telespectatorilor săi, care îl urmăresc în fiecare seară la TV. Prezentatorul TV a prezentat emisiunea, deși se simțea extrem de rău.

În timpul pasei pe care a făcut-o cu Mihai Gâdea, Mircea Badea l-a anunțat că se simte extrem de rău.

„Mă simt atât de rău încât dacă nu crăp în seara asta practic sunt Duncan MacLeod din clanul MacLeod, adică Nepieritorul, gen. Dar nu spun asta ca să impresionez pe cineva, ci ca să-i previn pe telespectatori că s-ar putea să fie o emisiune absolut incoerentă”, a spus Mircea Badea, pe pasa cu Mihai Gâdea.

Citeste si: Alex Bodi, executat silit de ANAF! Ce a spus în instanță soțul Biancăi Drăgușanu

Citeste si: Tatăl Luizei Melencu, declarații șocante: „Femeia în roșu din înregistrare este femeia lui Dincă”

Citeste si: Gheorghe Dincă, reacție incredibilă în fața anchetatorilor: ”Şi care este problema voastră?”

 

Întrebat de colegul său dacă e posibil să leșine în direct, Mircea a spus că se poate întâmpla orice.

„Mai nasol ar fi cu vomitatul, asta chiar ar fi o chestie scârboasă. Nu intenționez, dar mi-e că-mi iese”, a avertizat Mircea Badea.

 

Denise Rifai îl dă în judecată pe Mircea Badea! Scandal uriaș după ce prezentatorul a numit-o „jihadistă”

Mircea Badea a jignit-o pe Denise Rifai, iar ea a luat atitudinea. Realizatoarea de televziune este hotărâtă să-l dea în judecată.

Denise Rifai este hotărâtă să îl dea în judecată pe prezentatorul Mircea Badea! Realizatoarea de televiziune este foc și pară, după ce el i-a adus mai multe jigniri în timpul emisiunii.

„M-am săturat să fiu făcută în fel și chip. Îl anunț pe această cale pe Mircea Badea că îl aștep la Tribunal. E cea mai frumoasă invitație pe care pot să o fac acestui individ, care are probleme”, a declarat Denise Rifai, pentru paginademedia.ro.

„Eu cred că omul acesta are o problemă, că nu poate scoate pe gură altceva decât jigniri. Vorbește infiorător. Eu nu știu cum îi este permis să vorbească așa, nu înțeleg cum CNA-ul nu l-a sancționat până acum. (…) Voi formula o sesizare pe care o voi adresa CNA, cu privire la acest delir verbal al acestui om, care în mod constant mă jignește pe un post public de televiziune, fără ca nimeni să-l oprească. Asta nu e presă”, a continuat ea.

Ce a spus Mircea Badea despre Denise Rifai
Mircea Badea a supărat-o crunt pe Denise Rifai. El a numit-o „jihadistă” și a comparat-o cu personajul Miss Piggy din Muppets într-una dintre emisiunile recente.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate