Luis Lazarus, verdict dur despre efectul coronavirusului în România: ”Primul caz nici nu a fost real!”

Cunoscutul om de televiziune Luis Lazarus și-a exprimat punctul de vedere referitor la isteria coronavirus din întreaga lume, inclusiv din România.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Cunoscutul om de televiziune Luis Lazarus și-a exprimat punctul de vedere referitor la isteria coronavirus din întreaga lume, inclusiv din România.

”Se continua psihoza coronavirus, desigur fără nicio logica! China anunța ca a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără sa ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbița și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de doua ori și s-a întâlnit cu multă lume in țara!!!

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu a primit imagini cu fiica ei! ”Este ea în poză, sunt convinsă” Unde a fost surprinsă fata și cum arată acum

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare ale lui Cornel Galeș despre viața lui de după moartea soției sale, Ileana Ciuculete! Gest extrem făcut în memoria ei | DEZVĂLUIRI

Nu își pune nimeni nicio întrebare cum se explica chestia asta? Nu! Bine! Explicația cred ca e simpla: urma sa vina o criza! Dacă tot vine de ce nu am putea sa o dirijam abil astfel încât sa recuperam ceva? De pilda salvam sectoarele alimentare și medicale! Nu asta e cel mai important in viața ? Ce mananci și cât de sănătos ești! Acum poate sa vina criza! Tovarasii din sectoarele cu pricina au vândut fraierilor stocurile și sunt foarte liniștiti! Hai sa auzim de bine! Dacă simțiți ca răciți un pic: ciorbița, fripturică și o țuica!”, a notat Luis Lazarus. 

 

 

 

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cazul Caracal: Fane nu e singur! Cine este al doilea bărbat care a fost acasă la Dincă în timp ce acesta o ținea legată pe Luiza?

Detalii cutremurătoare! Cum a fost de fapt violată Luiza de Dincă și complicele lui! ”A bătut-o de multe ori în camera ororilor”

Cornel Galeș a fost îmbrăcat pentru înmormântare. Detaliul observat în sicriu

Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri cutremurătoare despre oasele găsite lângă pădurea din Caracal

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies