”Luiza a fost văzută în Italia. Avea ochii roșii, era drogată” - Cine spune amănunte explozive în cazul Caracal!

Noi informații apar în cazul Caracal! Este vorba despre Luiza Melencu de data aceasta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Noi amănunte șocante apar în cazul Caracal, de data aceasta fiind vorba despre Luiza Melencu.

Informații proaspete în cazul Caracal! Este legat despre Luiza Melencu. Una dintre victimele familiei lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, Ramona, susține faptul că ar fi văzut-o pe Luiza Melencu în Italia, fiind sub influența unor substanțe interzise.

Ea nu ar fi fost singură, ci însoțită de un bărbat care căuta să închirieze un apartament în Italia.

Citeste si: Tragedia unei femei s-a transformat în obsesie sexuală! „Am început să ies cu băieți cu 15 ani mai mici după ce soțul meu a murit”. Femeia de teme că nu se va vindeca niciodată

Citeste si: Fotografia cu Valentina Pelinel de pus în ramă! S-a pozat cu fiul ei și gemenele!

Ramona, care s-a dat drept ”Larisa” inițial, pentru a-și ascunde identitatea reală, a hotărât să își arate adevărata față și să vorbească deschis despre cazul Luizei Melencu. Femeia a declarat faptul că Luiza ar fi fost drogată și răpită de traficanți de droguri. Ramona s-a oferit să ofere recompensă în valoare de 500.000 de euro în proprietăți pentru ca fata să fie eliberată.

"Mie anul trecut mi-au venit două persoane, una o știam, voiau o casă cu subsol pe care eu o aveam în chirie. Aveau 3 fete în mașină, aveau nevoie urgent pentru că nu aveau unde să pună cele trei fete. Au mai venit odată, eu am trimis mesajul la poliție și le-am spus că iar a venit, căuta casa, cu o fată cu ochii cu părul roșu, ochii roșii, care nu se simțea bine. În mai-iunie a fost asta. Cum roșii? Drogată doamnă!", a spus Ramona pentru RTV.

Citeste si: Doi viitori polițiști vor plăti enorm după ce au pretins că sunt de etnie romă. Motivul pentru care au recurs la asemenea gest este șocant

"Eu anul trecut în martie am închiriat un apartament la o doamnă cu un copil mic și ea și-a luat în arest domiciliar o altă fată. Fata aceasta m-a sunat să merg la spital la ea să îi aduc mâncare și să o aduc acasă. Când am mers la spital ea se certase cu acest domn care venise cu fata cu părul roșu și alte trei fete, erau certați și mi-a spus că Luiza Melencu era fata care a venit în ziua respectivă cu domnul acela să caute apartament", a mai continuat Ramona la tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate